Emili Ratajkovski jedna je od najuspešnijih i najpopularnijih manekenki današnjice, a najviše oduševljava svojom prirodnom lepotom i telom koje nije uništila operacijama kao što to sve češće rade poznate dame.

Manekenka se nedavno pojavila na promociji svoje knjige u Njujorku. Nosila je crnu kombinaciju iznad koje je dodala pink sako,a iako je lice sakrila naočarima za sunce neki su komentarsiali da nešto nije kao inače.

Naime, mnogima je izgledala drugačije, a neki su ubeđeni da je uradila nekakav zahvat na licu. Njeni verni obožavaoci se nadaju da nije, jer je ona jedna od retkih lepotica koja je zaista oduvek prirodna, iako su joj se već pripisivale operacije nosa i povećanje usana.

emili ratajkovski
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Zar i ti?", "Totalno je drugačija", "Ovo kao da nije ona", "Nešto se čudno desilo s njenim licem", "Bila si prirodno lepa, zašto to radiš?", "Izoperisala se i ona", samo su neki od komentara na njen izgled.

Uz to, manekenka je u poslednje vreme u potpunosti promenila stil. Iako je nekada često u javnost izlazila u veoma izazovnim izdanjima, to je zamenila prilično "zakopčanim" odabirima. Mnogi su ovu promenu pozitivno pozdravili, a očito im se ova Emili više dopada nego ona koja previše pokazuje.

emili ratajkovski
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia 

Manekenka je nedavno izdala i svoju knjigu "My Body" u kojoj se osvrnula na ono što je njoj njen izgled doneo, od osećaja snage do objektivizacije.

U knjizi se dotakla i snimanja spota za pesmu "Blurred Lines" kada ju je, kako ona kaže, seksualno uznemiravao pevač Robin Tik.Priču je potvrdila i rediteljka spota Dijana Martel.

emili ratajkovski
Youtube 

"Sećam se trenutka kad ju je uhvatio za grudi. Obe njegove ruke su bile na njenim grudima. Stajao je iza nje. Vrisnula sam vrlo agresivno: 'Šta to radiš, šta je to?! Snimanje je završeno!", ispričala je rediteljka za Sunday Times i dodala da se Robin u tom trenutku bio u vidno alkoholisanom stanju.

Emili je nedavno otkrila zašto ranije nije progovorila o ovom slučaju i zašto nije prijavila pevača. Rekla je kako je to za nju bio sramotan i ponižavajući trenutak koji je često potiskivala i govorila sebi da je beznačajan, a ovaj njen odgovor iznenadio je mnoge.

U galeriji pogledajte kako je Emili Ratajkovski izgleda do skoro i sami provenite da li je nešto korigovala na licu.

Instagram /, Instagram Emili Ratajkovski