Slavna manekenka Emili Ratajkovski odlučila je da javno progovori o neprijatnom iskustvu i traumi koju je doživela na snimanju spota zahvaljujući kojem je stekla svetsku slavu i to u svojoj novoj knjizi "My Body" koja uskoro izlazi na svetlo dana.

Emili tvrdi da ju je 2013. godine pevač Robin Tik na snimanju spota za hit-pesmu "Blurred Lines" pipao po golim grudima dok je snimala scene u toplesu, a čemu je posvedočila i rediteljka spota koja se izdrala na njega u tom trenutku i pitala ga šta to izvodi.

Navodi i kako se Robin ponašao savršeno sve dok se na snimanje nije vratio pijan.

Prema pisanju The Timesa knjiga "My Body" izaći će sledeći mjesec, a Emili u njoj detaljno opisuje šta joj se desilo.

Youtube Emili Ratajkovski

"Odjednom, ni odkuda osetila sam hladnoću i ruke stranca na grudima. Instiktivno sam se okrenula i odmaknula, videla sam da je to Robin Tik. Uputio mi je čudan osmeh i zateturao se unazad, dok je pogled sakrio iza sunčanih naočara. Pao mi je mrak na oči", navodi Emili.

- Smejao se tokom snimanja, nije mogao da stoji na nogama, u jednom trenutku Diana Martel, rediteljka spota, pitala ga je da li je dobro - piše u knjizi.

Emili je dodala da se tokom snimanja u studiju u Los Angelesu osećala poniženo te da je izbegavala kontakt očima s mzičarem.

Sve ove godine nije htela da progovori o tome jer se osećala neprijatno i posramljeno, ali sada je smogla snage za to.

U vreme snimanja Robin je bio u braku s Paulom Paton s kojom ima 11-godišnjeg sina Džulijana, a razveli su se nakon što ga je optužila za zlostavljanje, zlouporabu droga i prevaru.