Od kako je postala majka, manekenka Emili Ratajkovski malo-malo pa se nađe na udaru kritika. Najpre zbog odluke da će ga odgajati po principu nultifikacije, odnosno da bude polno neutralan, potom jer je pila alkohol, a doji, pa onda i zbog načina na koji drži dete... čini se da ništa što manekenka uradi nije pratiocima po volji.

Međutim, iako je za očekivati na to da kada ste javna ličnost, ste oguglali na to što ceo svet pomno prati i analizira svaki vaš korak, Emili očigledno više nije mogla da trpi kritike na račun majčinstva, pa je na sve žestoko odgovorila.

Naime, kada je poslednji put postavila fotografiju sa sinom Silvesterom, kao po običaju, ređali su se negativni komentari. Nakon toga, manekenka se oglasila na Instagram storiju i javno poručila: 

"Svi se sećamo kako su Britni nazivali lošom majkom jer je vozila automobil dok joj je sin bio u krilu. Govorimo o tome kako moramo biti bolji, a u međuvremenu moj Instagram je prepun groznih komentara kako ne zaslužujem biti majka. Stidite se svi"

"Ne zanima me da li mrzite mene ili slavne osobe ili jednostavno mrzite žene, ali roditeljstvo je samo po sebi zastrašujuće i niko ne zaslužuje da mu nepoznati ljudi govore da je us**** majka", zaključila je manekenka.

emili ratajkovski optuzili da je losa majka
Printscreen/Instagram/emrata 

Saglasni smo da bi ipak neke granice trebalo da postoje, te da niko nije zaslužio da bude osuđen i ponižen zbog toga što uči kako da bude roditelj. Mada, i Emili bi trebalo da, ruku na srce, malo spusti telefon i više uživa u tome što je majka.

Ukoliko ste propustili zbog kojih fotografija je najviše osuđena, pogledajte to u galeriji ispod i procenite sami, da li su kritike bile opravdane.

Instagram Emili Ratajkovski osudili pratioci da je loša majka