Telo Emili Ratajkovski bilo je poznato puno pre nje same, a svetsku slavu postigla je nakon što se pojavila u spotu za singl "Blurred Lines" 2013. godine.

Od onda radi kao manekenka i glumica, a u nedavnom intervjuu je ispričala i koliko je teško održavati zdrav izgled u odnosu na ono što industrija od žena očekuje.

Emili se nedavno pojavila i na dodeli modnih nagrada CFDA te je u neobičnoj kreaciji pokazala svoje zategnuto telo. Malo je reći da su se svi iznenadili kada su videli njene isklesane trbušnjake.

emili ratajkovski
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

I dok su neki bili oduševljenim onim što vide, neki su komentirali i kako je malo preterala s odlascima u teretanu, ali i da je previše mršava i da ne izgleda zdravo.

emili ratajskovski
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Milioni njenih pratilaca na Instagramu neretko komentarišu kako im nije jasno da tako dobro izgleda nakon porođaja, a obzirom da je u martu ove godine rodila svoje prvo dete, sina Silvestera.

"Naravno da mlade djevojke žele da postugnu moć na račun svog izgleda", rekla je nedavno u intervjuu za Guardian.

emili ratajkovski
@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O svemu je progovorila i u knjizi "My Body", koja uskoro izlazi, a tamo je ispričala i o neprijatnom iskustvu i traumi koju je doživela na snimanju spota "Blurred Lines".

Ratajkovski je tokom trudnoće, kao i pre nje, često pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika. Od 2018. godine je u srećnom braku s glumcem Sebastijanom Berom, a njemu ne smetaju njene golišave fotografije, naprotiv nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

Još fotografija Emili Ratajkovksi i njene figure nakon porođaja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia emili ratajkovski