I dok traje hajka serija video snimaka na TikToku o preljubi Adama Levina, pevača grupe Maroon 5, oglasila se i manekenka Emili Ratajkovski. Iako slavna manekenka nema veze sa ovim, odreagovala je na video koji se ticao žena koje ulaze u vezu sa oženjenim muškarcima.

Adam Levin u fokusu je zbog afere sa ženama dok čeka treće dete sa suprogom.
Shutterstock 

Kao što je poznato, pet žena je istupilo javno i otkrilo da im je oženjeni pevač Adam Levin slao poruke, a da ovo nije bio idealan trenutak za to govori i činjenica da njegova žena čeka treće dete sa njim.

Ljubavnica Adama Levina TikTok/sumnerstroh

Sve je počelo kada je manekenka Samner Stroh navela da je imala jednogodišnju aferu sa Levinom i da ju je čak pitao da li može da nazove svoje buduće dete po njoj. Takođe je rekla da se osećala „iskorišćenom“ od strane Adama i implicirala da ju je lagao da je njegov brak završen.

Adam je negirao aferu, ali je priznao da je „prešao granicu“ sa „koketnim“ porukama. Nakon toga, Samner su napali na društvenim mrežama.

Iako Emili nije direktno umešana u dramu, ona je dobro upoznata sa tim kako je biti u javnom skandalu sa preljubom — suptilno je potvrdila da ju je njen bivši, Sebastijan Ber-Meklard, prevario pre samo nekoliko meseci.

U nedavnom video snimku, Emili je kritikovala TikTok snimak na kojem je pisalo: „Drage žene koje spavate sa oženjenim muškarcima: i vi ste loše“ i „Ne žalimo vas“, ipak Emili je stala u odbranu tih žena.

„Ne razumem zašto nastavljamo da krivimo žene za muške greške, posebno kada govorite o dvadesetogodišnjim ženama koje imaju posla sa muškarcima na pozicijama moći koji su duplo stariji od njih. Dinamika moći je toliko iskrivljena da je smešno. To je predatorski, manipulativno je, ne mogu da zamislim. Takođe, ako si ti u vezi, ti si taj koji je dužan da bude lojalan. Dakle, cela priča ‘druga žena je kriva’ — je loša, i bukvalno je osmišljena da podeli žene“, rekla je.

Emili Ratajkovski o ženama TikTok/emrata

Takođe je reagovala na tvrdnju da su „muškarci kao životinje, ali žene treba da se ponašaju bolje od toga“.

„Mislim da je veliki problem u našoj kulturi upravo to što samo kažemo: Muškarci su čudovišta, oni su strašni, oni su užasni. Ne smatramo ih odgovornim i onda krivimo druge žene, tražimo od žena da prilagode svoje ponašanje — umesto da samo govorimo muškarcima da promene svoje ponašanje. To je seksizam, to je klasična mizoginija. Tačka“, njen je stav.

Behati, Adamova supruga, o ovome se nije oglasila, a par je viđen na ulicama Los Anđelesa u prilično opuštenom stanju bez pokazatelja da ih je ova situacija potresla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!