Pevač grupe "Maroon 5", Adam Levin, našao se u središtu skandala nakon što je influenserka Sumner Stroh odlučila je iskoristiti svoju TikTok slavu i otkrije da je imala aferu sa slavnim muzičarem. Naime, ona je na gorepomenutoj društvenoj mreži objavila je video u kojem javno priznaje da je imala aferu a Adamom koja je trajala gotovo godinu dana.

Da bi dokazala svoju priču, objavila je i niz printskrinova njegovih poruka koje joj je slao putem Instagrama. Rekla je da su nakon te afere prestali da razgovaraju, kao i da joj se on javio porukama i pitao je može li svoje dete da nazove po njoj.

influenserka objavila poruke koje joj je adam slao
Instagram 

Sumner, koja ima više od 360  hiljada pratilaca na Instagramu, odlučila je da snimi video za TikTok i prizna sve jer se u vezi te afere poverila nekim svojim prijateljima, a jedan od njih odlučio je da njezu povjerljivu priču plasira tabloidima.

Ona je otkrila da se sa Levinom viđala godinu dana, ali nije otkrila u kojem tačno vremenskom periodu. Zanimljivo je da je Levin u braku s manekenkom Victoria‘s Secreta Behati Prinsilo.

"Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen manekeonom brenda Victoria‘s Secreta. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno govoreći, osećala sam se iskorišćeno", priznala je.

Adam i Behati u braku su od 2014., a ovog su meseca objavili da čekaju treće dete. Već imaju dve ćerke.

poruke koje je adam slao svojoj ljubavnici
Instagram 

Stroh je podelila snima displeja svog mobilnog telefona na kojem se vide poruke s Instagrama, a u koje joj je Levin navodno poslao ‘nakon što je prestala da razgovara s njim nekoliko meseci‘.

"Ok, ozbiljno pitanje. Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, stvarno želim da ga nazovem Sumner. Slažeš li se s tim? SMRTNO sam ozbiljan", glasila je jedna od poruka koje je Adam poslao influenserki. Takođe je pokazala i niz zavodljivih poruka koje je dobila s Instagram profila koji izgleda kao da je Adamov.

poruka na instagramu koju je levin slao ljubavnici
Instagram 

Za učesvovanje u aferi branila se tako što je tvrdila da je ‘njen moral nesvesno ugrožen‘ i da je bila ‘potpuno izmanipulisana‘.

"Neprijatno mi je što sam bila upletena u ovo s muškarcem s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja", priznaje Sumner.

PR Adama Levina još  uvek se nije oglasio povodom ovog skandala, a Strohin video pregledan je 7,5 miliona puta u samo 10 sati nakon što ga je objavila. Kasnije je objavila još jedan u kojem odgovara kritičarima kako ne pokušava da glumi žrtvu.

adam levin sa suprugom behati
Shutterstock 

"Ni na koji način nisam pokušavala  da pridobijem simpatije. Potpuno shvatam da nisam žrtva ovoga. Nisam ja ta koja je ovde stvarno povređena. To su Behati i njena deca i zbog toga mi je jako žao", priznaje Stroh.

Takođe je dodatno pojasnila šta je mislila pod time da je bila izmanipulisana.

"Prećutala sam najvažniji deo, a to je činjenica da sam imala utisak da je njihov brak gotov. Verovala sam da to prećutkuju kako bi izbegli negativne medijske natpise jer, kao što sam rekla, bila sam nova u Los Anđelesu, pa sam pretpostavila da je to tako sa slavnim osobama njegovog kalibra.

I zato se osećam iskorišćeno, jer je znao da sam poverovala sve što mi je rekao zbog svoje ranjive pozicije i činjenice da sam bila nova u gradu. Takođe, poslao mi je poruku sa svog potvrđenog Instagram profila. Nisam imala razloga da to dalje preispitujem. Ali sada shvatam da je to verovatno bila njegova taktika manipulacije", priznaje Stroh.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!