Ponovo stižu rode u dom pevača benda "Maroon 5" , Adama Levina i nekadašnje manekenke Beati Prinslu. Ona je trudna po treći put, a srećne vesti otkrivene su slučajno - kada su ih paparaci uslikali tokom odmora na Havajima.

Lepoj Beati se stomak već poprilično poznaje, a iako se trudila da prođe nezapaženo, fotografi su je ipak "ulovili" tokom ležerne šetnje. 

BEati Prinslu ponovo je trudna.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Viktorijin anđeo nosila je plavu haljinu sa cvetnim uzorkom ispod koje se nazirao bikini, a neverovatno je da još uvek ima manekensku liniju iako je modelingu davno rekla zbogom. 

Inače, supružnici već prave novo mesto u porodici za bebu, a još početkom godine kupili su veću kuću u Kaliforniji koja će biti dovoljno prostrana sada kada će ih biti više. Beati je i sama priznala jednom prilikom da želi petoro dece.

"Uvek smo znali da želimo još jedno. Pa mislim da sam ja u te dve godine, kada sam imala dve bebe mlađe od 2 godine, rekla: "Nemoj ni da pomišljaš na to, ali takođe želim petoro dece. Iako, nikad ne reci nikad!", rekla je tada manekenka koja se mesecima nalazila na meti kritika zbog izgleda. Naime, ona u poslednje vreme izgleda daleko drugačije nego kada je "harala" pistama, zbog čega je trpela sramne komentare. 

Beati Prinslu su prozivali zbog izgleda.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Strani mediji su je često prozivali zbog izgleda, a pojedinci su otišli toliko daleko da su se pitali i "šta je Adam video u njoj". Ipak, manekenka je danas daleko fokusiranija na majčinstvo, te da su joj deca srećna nego da je tip-top sređena zbog nekih "hejtera" sa interneta.

printscreen/instagram Behati Prinslu, žena Adama Levina

Zanimljivo je da je početak njene ljubavi sa Adamom bio u senci velikog skandala. Naime, tada se pisalo da se u buduću suprugu zagledao još dva meseca pre zvaničnog raskida sa Anom. Kada je to saznala progovorila je o svemu za "People", iako Adam u tom trenutku još nije znao da su raskinuli, pa se itekako iznenadio kada je pročitao njenu izjavu.

To ga je nateralo da je okrene, da bi se ispostavilo da je na taj način želela da ga vrati, međutim, Adam je ipak raskinuo vezu.

Beati Prinslu i Adam levin su ludo zaljubljeni.
Shutterstock 

"On još tada nije bio siguran da li su završili svoju priču ili ne. Bio je to jadan potez s njene strane koji je povukla kako ne bi ispalo da je on zapravo ostavio nju", jednom je prilikom otkrio izvor blizak muzičaru, demantujući da je Levin imao išta sa Beati pre nego što su zvanično ušli u vezu.

Inače, Adam i Beati raskinuli su nakon samo dva meseca veze. Ipak, veoma brzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. 

Verili su se 2013. godine, a venčali godinu dana kasnije, a pre toga je poznati zavodnik morao da okrene sve svoje bivše devojke koje je povredio i da se izvini za svoje postupke. Nakon toga, dobili su ćerke Dasti i Đio. 

Beati Prinslu dobila je sa Adamom dve ćerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!