Kada ste zaštitno lice "Victoria's Secreta", jasno je da se radi o vrhunskoj lepotici. Međutim, verujemo da će vam biti jasno zašto vam ime Beati Prinslu toliko zvuči poznato kada kažemo kog poznatog frajera i miljenika žena je zavela.

U pitanju je Adam Levin, seksi pevač benda "Maroon 5", a njihova veza je pre nekoliko godina punila novinske stupce jer su optuživali da je lepa Beati razlog zbog kog je pevač ostavio tadašnju devojku i kako su neki rekli i verenicu, takođe manekenku "Victoria's Secreta", Anu Vi.

adam levin i beati prinslu
Shutterstock 

Zapravo, tada se pisalo da se Adam u svoju sadašnju suprugu zagledao još dva meseca pre službenog raskida sa Anom i da su već tada počeli da se druže i često komuniciraju.

To je Anu na kraju nateralo da progovori o njihovom raskidu za portal People, iako Adam u tom trenutku još nije znao da su raskinuli, pa se itekako iznenadio kada je pročitao njenu izjavu.

adam levin i ana vi
Shutterstock 

"On još tada nije bio siguran da li su završili svoju priču ili ne. Bio je to jadan potez s njene strane koji je povukla kako ne bi ispalo da je on zapravo ostavio nju", jednom je prilikom otkrio izvor blizak muzičaru, demantujući da je Levin imao išta sa Beati pre nego što su zvanično ušli u vezu.

Međutim, pojavili su se i navodi da je Adam zapravo rekao Ani da želi da raskine sa njom zbog Beati, pa je ona brže-bolje požurila da ga preduhitri.

Ipak, Beati i Adam su godinama u više nego srećnom braku, dobili su dvoje dece, a i dalje izgledaju zaljubljeno kao prvog dana. Pevač nikad bolje nije izgledao, a to što je u braku nije sprečilo brojne dame da mu se i dalje udvaraju i da ga čak i muvaju na nastupima, dok sa druge strane slavna manekenka izgleda drugačije od vremena kada je žarila i palila modnim pistama.

beati prinslu na snimanju nekad
face to face / Face to Face / Profimedia 

Iako smo mišljenja da lepa Beati i dalje izgleda sjajno, strani mediji često provlače da se zapustila u odnosu na pređašnji period, pogotovo od kako su se pojavile poslednje fotografije.

beati prinslu
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nekadašnja manekenka i Levin trenutno su na odmoru na Havijima, gde su ih paparaci uslikali.

Međutim, istog trenutka kada su se pojavile fotografije na društvenim mrežama, mnogi su pisali da Beati ne izgleda ni približno isto kao nekad, a neki su otišli toliko daleko pitajući se šta je video u njoj.

"Ona je dokaz šta uradi novac, svi bismo mi bili lepi da imamo para", "Ne liči na sebe", "Baš se zapustila"... samo su neki od komentara na Tviteru, iako ima i onih koji su stali u odbranu slavne manekenke.

beati prinslu na plazi
Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Pa ne, najbolje da će biti full sređena na plaži", "Prirodna lepotica, prirodna žena", "Prelepa je", "Ja ne znam čemu ovoliki hejt, žena izgleda sjajno", "Kakogod da izgleda, ona je ta koju Adam voli, tako da se džaba "ložite" paćenici", pisali su mnogi ispod objava.

Beati inače na svojim društvenim mrežama voli da objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, a da li je razlika baš tolika u odnosu na period dok je bila na pistama, procenite sami.

printscreen/instagram Behati Prinslu, žena Adama Levina