Tamara Kalinić poslednjih godina redovna je na zabavama proslavljenih svetskih imena. Tako smo je nebrojeno puta mogli videti u društvu svetskih faca, a sada se, čini se, zbližila i sa legendarnim supermodelom Naomi Kembel sa kojom je proslavila Novu godinu. 

Naime, Tamara i njen izabranik Filipo Testa praznike su proveli u Dubaiju na proslavi koju je organizovao britanski milioner Umar Kamani. 

Filipo Testa i Tamara kalinić zajedno su dočekali novu u Dubaiju.
Instagram 

Vila je bila opremljena najluksuznijom dekoracijom, a gostima se služio skup šampanjac, iranski kavijar, ali i čokolada sa česticama zlata.

Proslavljena srpska influenserka tom prilikom je blistala u crnoj toaleti sa dubokim izrezom sa strane i zavodljivim dekolteom, dok se Testa odlučio za nešto opuštenije izdanje, te je nosio uske farmerice, belu majicu sa printom i sako sa štraftama, i sve zaokružio maramom oko vrata.

Tamara Kalinić i Naomi kembel pozirale su zajedno.
Instagram 

Tamara je delila storije i pokazala pratiocima delić bajkovite atmosfere, ali se čini da je najveću pažnju privukla fotografija sa Naomi koja ju je zagrlila. Naime, poznato je da slavnu manekenku bije glas da nije preterano druželjubiva, te da retko koga "zgotivi" na prvu, ali se čini da ju je naša influenserka razoružala. 

Inače, sa Naomi je na proslavi bila i ćerka, a manekenka je na svom Instagramu podelila kako fotografije sa njom, tako i sa Tamarom, te nema sumnje da je sa Tamarom postala i bliska prijateljica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!