Naomi Kembelpre godinu dana, u svojoj 51. godini, postala je majka devojčice koja se zove Najl, a sudeći po poslednjim fotografijama, slavna manekenka baš uživa u majčinstvu. Svoju naslednicu dobila je uz pomoć surogata, a identitet oca nije poznat. 

inače, za sve ovo vreme, na prste jedne ruke moglo se izbrojati koliko se puta manekenka pojavila u javnosti sa ćerkom, a poslednji put je to bilo u maju 2022. kada je odmarala u čuvenom Eden Roc hotelu

naomi kembel je gomila asistenata pomagalo oko bebe.
Papixs / Papixs / Profimedia 

Tada joj je armija dadilja i asistenata pomagala oko malene Najl, te zato ne čudi što je njeno novo pojavljivanje u javnosti dočekano sa oduševljenjem.

naomi kembel retko se pojavljuje u javnosti sa ćerkom.
Profimedia 

Naime, Naomi i njena ćerka uslikane su tokom šetnje u sličnim autfitima, a u jednom trenutku manekenka se igrala sa Najl. Njih dve su posetile manifestaciju "Zimska zemlja čuda", a program se jednogodišnjakinji baš dopao. 

Naravno, komentari nisu izostali, a fanovi nisu štedeli komplimente na račun majke i ćerke, što je ogromna razlika u odnosu na period pre godinu dana kada se manekenka našla na meti osuda jer ju je "majčinstvo umorilo" i to nakon samo 4 meseca.

Ona je tada rekla da je morala da "uzme odmor samo za sebe", te je odsela u luksuznom odmaralištu u kojem nedelju dana košta "samo" 19.000 dolara, odakle je kačila fotografije na društvene mreže.

Naomi kembel uzela je odmor kada se umorila oko obaveza sa ćerkom.
PHBR / Backgrid UK / Profimedia 

Kako je tada rekla, "sad je vreme da se resetuje, reorganizuje i posveti samoj sebi, kako bi bila na visini zadatka u svemu što radi".

I dok neki nisu videli u tome ništa sporno, mnoge mame su se pobunile sa sličnim stavovima: "Ako se ona umorila sa hiljadu dadilja i pomoćnim osobljem, šta mi da kažemo?"

Naomi se nije oglašavala ovim povodom, niti je ikad bila neko ko mari za tuđa mišljenja, a kako je i sama rekla, ćerkica je u sigurnim rukama, te ne sumnjamo da će i ubuduće raditi onako kako ona želi.

Naomi kembel je bez blama otišla na odmor jer se umorila od majčinstva.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!