Tamara Kalinić konačno je pokazala dečka Filipa Testu. Za sve ovo vreme, njenog izabranika na objavama mogli smo videti samo skrivenog, a na pitanje zašto krije partnera influenserka je nekoliko puta dala isti odgovor.

"Često nas možete sresti zajedno", rekla je i dodala da jedino ne postavlja fotografije sa njim, jer on ima svoj, ona svoj posao, te da nije javna ličnost i da na taj način poštuje privatnost.

"Ko zna, možda ću jednog dana podeliti fotografiju sa njim, ali ne vidim zašto bih morala to da radim sad. Srećna sam ovako kako je!" objasnila je influenserka, međutim, očigledno je konačno došao taj trenutak, a Tamara je u jednom reels-u podelila brojne zajedničke trenutke.

Biznismen Filipo Testa velika joj je podrška, a kako je i sama istakla, upravo on je bio uz nju u nekim najtežim trenucima, kao što je, primera radi, bila pljačka u kojoj je ostala bez vrednih torbi i tašni, kao i nakita.

Tamara Kalinić i Filipo Testa zajedno su već neko vreme.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Tamara i Filipo u vezi su već nekoliko godina, a zbog njega se i preselila u Francusku. Ipak, nakon pljačke, vratila se nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

Filipo Testa je inače menadžer Balmana.
printscreen/youtube 

Inače, i sam Filipo je u svetu mode. Italijan je i sam izuzetno uspešan, a kako prenose strani mediji, on radi kao menadžer za brend "Balmain" i zarađuje na stotine hiljada evra godišnje. Ipak, online se ne može naći previše informacija o njegovom životu.

Kada pogledate fotografije na njegovom profilu, uglavnom su u crno-belom fazonu, sa obaveznim hashtagom #offwhite.

Iako je izuzetno uspešan u svom poslu, ne voli da se eksponira javno, a još njegovih i Tamarinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, printscreen/instagram Tamara Kalinić konačno je objavila snimak sa dečkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!