Tamara Kalinić spada u one koji svoj emotivni život drže daleko od očiju javnosti. Na bilo kakva pitanja na tu temu šturo je odgovarala, pogotovo kada je reč o njenom emotivnom partneru, a na mrežama je tek tu i tamo pokazala njegov lik, ali skriven.

Na pitanja kada će svog dečka pokazati kako treba, najpoznatija srpska influenserka uvek je govorila da je to stvar trenutka, te s obzirom da njen partner nije javna ličnost, u neku ruku je to stvar i dogovora.

Međutim, očigledno je sada bio pravi trenutak jer je Tamara konačno pokazala emotivne trenutke života sa Filipom Testom, i internet je u ekstazi. Iako smo biznismena mogli da vidimo u par navrata na paparaco fotkama, pogotovo kada su u poseti Srbiji, ovo je prvi put da Tamaru vidimo sa dečkom i ne samo to, video je protkan njihovim nežnim dodirima i poljupcima, te je sad više nego jasno koliko se vole.

Podsetimo, Tamara i Filipo u vezi su već duže vreme, a zbog njega se i preselila u Francusku. Ipak, nakon pljačke, preselila se nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji.

Tamara Kalinić pokazala je dečka.
pritnscreen/instagram 

Tamari je Filipo najveća podrška u mnogim trenucima, a vidi se da njegova ljubav utiče na lepu influenserku koja blista poslednjih meseci. Tamara je inače pre nekoliko meseci napisala zašto ga je krila do sada.

Tamari Kalinić dečko je najveća podrška.
pritnscreen/instagram 

"Često nas možete sresti zajedno", napisala je, i dodala da jedino ne postavlja fotografije sa njim, jer on ima svoj, ona svoj posao, te da on nije javna ličnost i da i na taj način poštuje njegovu privatnost.

"Ko zna, možda ću jednog dana podeliti fotografiju sa njim, ali ne vidim zašto bih morala to da radim sad. Srećna sam ovako kako je!" objasnila je influenserka, a sada je očigledno taj dan došao, te njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, printscreen/instagram Tamara Kalinić konačno je objavila snimak sa dečkom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!