Naročito je svima interesantan privatni život Tamare Kalinić koji ona uspešno krije od očiju javnosti, ali reklo bi se da u poslednje vreme postaje otvorenija po tom pitanju.

Iako ne objavljuje često zajedničke trenutke sa dečkom, Tamara je ovoga puta odlučila da javnosti pokaže ljubav svog života.

Ipak, napravila je jedan veći korak na ono što smo do sada imali priliku da vidimo od nje.

Naime, svetski poznata influenserka je objavila fotografiju na kojoj se vidi poljubac i zagrljaj sa partnerom, ali kao i do sada, bez jasno vidljivog njegovog lika.

Tamara Kalinić u zagrljaju svog dečka Filipa Teste.
Instagram 

Ipak, ovo je veliki pomak u odnosu na samo "delove" svoje jače polovine - ruka, deo ramena i slično, a šira javnost mogla je da ga ulovi samo na sekund kada je Anastasija Ražnatović, dobra prijateljica influenserke objavila stori na svom Instagramu kada su bili u provodu.

Iako Tamara često lik svog dečka na društvenim mrežama prekriva raznoraznim emotikonima i svoj privatni život krije kao "zmija noge", javnost je ipak uspela da sazna da je njen izabranik biznismen Filipo Testa.

Svetski mediji su uveliko pisali o njihovoj vezi, a na Jutjubu se mogu naći i snimci koji "otkrivaju identitet" tajanstvenog Teste, muškarca i modne industrije.

Zbog njega se navodno i preselila u Francusku, a na društvenim mrežama ga nikad nije pokazala u celosti.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

S obzirom na to da mnogi njeni pratioci priželjkuju njegovu prisutnost na Tamarinom proflu, mnogi su upravo te suprotne poteze influenserke shvatili kao "skrivanje od javnosti". Podsetimo, influnserka je nedavno u podužem storiju objasnila da to nije slučaj, već da za sada svako vodi svoju karijeru i da njen partner nije javna ličnost.

- Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih.

Influenserka se do sada čvrsto dri svog stava da partnera ne pokazuje u javnosti, ali nije u potpunosti sigurna da li će jednog dana promeniti mišljenje i iznenaditi pratioce fotografijom u njegovom društvu.

Dok se to ne desi, u galeriji možete pogledati fotografije Tamare Kalinić sa dečkom.

pritnscreen/instagram, printscreen/youtube Javnost je saznala za lik dečka Tamare Kalinić kog ona ne prikazuje na svojim društvenim mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!