Obzirom da je naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić ušla je u Top 10 influensera 2021. godine i zauzela sedmu poziciju, malo je reći da svaki njen modni savet ne razmišljajući prihvatamo.

Priznata influenserka u svetu, iako neguje jedinstven i ženstven stil odevanja, voli da ponese i urbana izdanja koja su savršena za šetnju po ulicama metropole, ovoga puta Tamarinog voljenog Pariza.

Svoj dnevni look Tamara Kalinić je obogatila slojevitim stilom, gde je najveću pažnju izazvao karirani kaput u neodoljivoj boji sezone braon, sa dodatkom crne.

Tamara Kalinić dokazala kako braon karirani kaput izgleda fenomenalno uz urban outfit.
Instagram 

Farmerke širokih nogavica, basic crna majica i bele patike bile su savršen odabir komadima u kojima karirani kaput, sa dodatkom resa koje daju razigrani look, igra glavnu ulogu.

Dobro je poznato da su se prethodne zimske sezone poprilično nametale neutralne nijanse poput kamel i bež, a obzirom da je ova godina obeležena bojama, logično je i da se one nađu u komadima zimskih kolekcije.

Tamara Kalinić u kariranom kaputu u braon boji prošetala Parizom.
Instagram 

Za dodatno urban look pobrinule su bele Off White patike i Versace torba koja se prvobitno činila kao da ne pripada ovom ležernom outiftu, a upravo novi trend fensi torbe na opušten stajling daje posebnu čar izdanjima ove sezone.

Naravno, Tamarin primer lako možete iskopirati i uz pristupačnije komade, a da dobijete podjednako afektnu kombinaciju. Ako ništa, Tamara je pokazala kako i u kežual izdanju da izgledate trendi i šik, a još neke njene kombinacije koje vas mogu dodatno inspirisati pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Tamara Kalinić neguje ženstven i jedinstven stil koji prate milioni devojaka širom sveta.