Sindi Kraford bila je i ostala jedna od najlepših žena svih vremena, a i danas, sa 56, jedna od najsupešnijih manekenki svih vremena i deo čuvene "petorke" ostavlja bez daha vitkom linijom i mladolikim licem. Baš iz tog razloga, mnogi su bili skeptični kada je njena ćerka Kaja krenula njenim stopama

Slavu Krafordove teško je bilo nadmašiti, a iako je sličnost između slavne majke i ćerke neverovatna, mnogi su ipak mišljenja da je Kaja daleko od toga da bude njena dostojna naslednica.

face to face / Face to Face / Profimedia Kako se čuvena lepotica menjala tokom godina

Od samog početka karijere pratile su je glasine da su joj roditelji otvorili vrata sveta modelinga, te "kupili" karijeru, čak i kada se Kaja našla na naslovnicama najvećih svetskih modnih magazina.

Ona je jedno vreme punila naslovnice i zbog ljubavnog života, kako sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Arijane Grande i Kim Kardašijan, tako i zbog nedefinisanog i suviše prisnog odnosa sa Karom Delavinj zbog čega se pričalo da je Gerberova biseksualka. 

Kaja Gerber privlačila je pažnju medija zbog veze sa Pitom Dejvidsonom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Negativni komentari su otišli toliko daleko da se pričalo i da namerno radi određene stvari da bi bila u centru pažnje, jer je na modnom radaru nigde nema, što je sve samo ne tačno. 

Kaja se neko vreme klonila javnih događaja, ne bi li izbegla neistinite priče i tračeve koji su se automatski lepili za njeno ime, međutim, nije mogla ni da sanja da će njeno pojavljivanje na Academy Museum Gala večeri u Los Anđelesu izazvati takvu lavinu komentara. 

Naime, lepa manekenka pojavila se u prilično provokativnoj Alaïa kombinaciji koja se mogla videti u kolekciji Pieter Mulier za proleće 2023. a koju čine rolka od guste mreže i nabrana suknja sirena kroja. Odvažno izdanje u prvi plan je istaklo njene obline, a ispod providne rolke nije nosila brushalter.

Kaja Gerber se pojavila na jednom događaju u provokativnom izdanju.
KOI SOJER / INSTAR Images / Profimedia 

Njena pojava izazvala je podeljene rekakcije. Sa jedne strane bili su oni koji su je hvalili i govorili da je "prešišala majku", te da je "ikona seksepila"... ali su, čini se ipak bili glasniji oni drugi kojima je ovako nešto ipak bilo too much, s obzirom da Kaja ima samo 21 godinu. 

Kombinaciju su mnogi poredili sa legendarnim izdanjem Sindi Kraford iz devedesetih, kada je manekenka pozirala u nečemu sličnom, i tada se ponovo podvuklo da joj "mlada manekenka nije ni do kolena".

"Majka sa 56 hodajući se*s, a ona nit' je lepa, nit' je harizmatična... kao krpa je", "Može samo da sanja o majčinoj karijeri", "Lepa devojka, ali deluje mnogo mlađe, pa mi je neprijatno da je gledam", "Reci mi da odeća nosi manekenku umesto da ona nosi odeću", "Ne znam, ali meni ona uopšte nije lepa", "Nikada ona neće nadmašiti Sindi", "Sindi u providnom je melem za oči, ovo... ovo je prosto neprijatno za gledati"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati na mrežama, a vi pogledajte još neke njene fotograifje u nastavku i procenite sami da li su pojedinci u pravu kada kažu da ipak slavnu Sidni teško da može da nadmaši.

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia, Image Press Agency / ddp USA / Profimedia Sindi Kraford i Kaja Gerber

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!