Sindi Karaford bila je i ostala jedna od najlepših žena svih vremena te je, kada se saznalo da su i njena deca krenula u svet modelinga, bilo logično što su mnogi bili sigurni da će i oni imati blistave karijere. Međutim, dok njena ćerka Kaja uspešno grabi ka modnom vrhu i oduševljava gdegod da se pojavi, kada je reč o njenom sinu Presliju, situacija je dijametralno suprotna. 

Sindi Kraford pojavila se na pisti sa ćerkom Kajom Gerber.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako za Kaju komentarišu da je nastavila gde je Sindi stala, s obzirom da je u poslednje vreme sve više angažuju velika imena mode, ima i onih koji se ne slažu i komentarišu da je zaprav o Presli prava slika i prilika slavne majke. Ipak, sve pada u vodu zbog njegovog problematičnog ponašanja. 

Za sina Sindi Kraford govore da je slika i prilika slavne majke, čak i više od ćerke Kaje Gerber.
Shutterstock 

Iako je činjenica da je on zaista muška kopija Sidni, nažalost svetle modeling početke pokvario je buntovničkim ponašanjem i preterivanjem sa tetovažama, pa je čak u jednom trenutku istetovirao i lice.

Sin Sidni Kraford istetovirao je lice.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako ima samo 22 godine, već je bio i na odvikavanju od narkotika, ali je bio i uhapšen zbog problema sa zakonom, kao i brze vožnje pod dejstvom alkohola. Ni to mu nije bilo dovoljno, te je na obrazu istetovirao "misunderstood", odnosno "neshvaćen".

"Da sam mislio da će mi ovo uništiti lice ili da ne želim ovo, ne bih to uradio", rekao je on na tom prilikom na Instagram lajvu i dodao:

"Piše neshvaćen jer sam se tako osećao ceo život. Jebi*e se ako vam se ne sviđa."

Zapravo, mladi maneken je na Instagramu podelio fotografije odmah nakon tetoviranja i napisao "izvini, mama". Samo nekoliko dana kasnije, objavio je video u kom puca iz vatrenog oružja, uz potpis "nevini mali ja, pre svih tih groznih tetovaža".

Zbog mentalnih problema, porodica je pokušavala na sve načine da mu pomogne, a čini se da se u poslednje vreme vraća na pravi put. Tako je krajem prošle godine viđen ispred jednog centra za skidanje tetovaža gde je uklonio natpis na obrazu.

Presli Gerber nedavno je uklonio tetovažu sa lica.
BENS / Paps4Real / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pored toga, ima istetovirane prste, a na ruci ima list marihuane, kao i Kajino ime ispisano kurzivom. 2020. istetovirao je torzo sa "310" u čast pozivnog broja Malibua gde živi sa porodicom, a na prednjoj strani desnog kuka ima pištolj.

Sada se čini da se smirio, te uglavnom pomaže ocu u porodičnom restoranu, a privlači ga i fotografija u kojoj je, po mišljenju modnih stručnjaka veoma dobar. Ozbiljnije razmišlja i o finalnom preseljenju u Njujork gde bi, kako je istakao jednom prilikom, voleo da ima svoj bar ili klub.

Presli Gerber sada je u vezi sa Hanom Kros, bivšom devojkom Skota Disika.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Presli se trenutno zabavlja sa Hanom Kros koja je pre njega bila u vezi sa bivšim dečkom Kortni Kardašijan, Skotom Disikom. Pre toga se zabavljala i sa Bruklinom Bekamom, a on ju je ostavio nakon niza javnih svađa, uključujući i onu u Glastonburiju, gde je bio sa svojim roditeljima Viktorijom i Dejvidom.

Hana Kros zabavlajla se i sa Bruklinom Bekamom.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

O vezi Hane i Preslija šuka se još od novembra 2021. godine, a sada se čini da je njihova ljubav jaka, te se nisu libili da razmenjuju nežnosti u javnosti. Po mišljenju izvora bliskih porodici, upravo Hana utiče dobro na njega i čini ga uravnoteženim, zbog čega se lagano ali sigurno vraća na stari put, a nedavno je postao i zaštitno lice brenda Celine i oduševio fotografijama.

Ostaje da vidimo da li je Presli zaista rekao zbogom lošim navikama, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Preslija Gerbera, sina Sindi Kraford.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!