Rebel Vilson uživa sa novom devojkom, dizajnerkom Romani, za "sve pare". 

Novopečeni par je najpre svoju ljubav krio od svih, a potom je stidljivo pokazivao široj javnosti, no sada se situacija promenila. Podsetimo, slavna glumica je pre nekoliko meseci bukvalno bila prisiljena da otkrije da je gej nakon što su je ucenjivali, ali sada se čini da se konačno opustila, te da joj u životu konačno sve potaman, nakon više nego burnih nekoliko godina.

Rebel Vilson je u srećnoj vezi sa dizajnerkom Romani.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Vilsonova koja je poznata kao "najsimpatičnija bucka Holivuda" skinula je gotovo 40 kilograma za manje od sve godine, a razlog je bio poražavajuć.

Rebel Vilson skinula je skoro 40 kilograma.
Profimedia 

Naime, iako su mnogi mislili da je skinula kilažu kako bi izgledala bolje, glumica je otkrila istinu da se već neko vreme borila da dobije potomstvo, a skidanje kilograma trebalo je da pomogne da konačno dobije dete. Međutim, negde na pola puta, njen bivši se "umorio" i ostavio je upravo jer nije mogla da zatrudni.

Rebel Vilson pokušavala je da zatrudni i zato je smršala.
printscreeen/instagram 

Međutim, Rebel to nije omelo u naumu da sredi zdravlje, a u mesecima koji slede, povezivali su je sa brojnim slavnim frajerima. Međutim, tek nakon što ju je jedan novinar ucenio da će objaviti istinu o njenom odnosu sa Romani, Rebel je priznala javno da je gej.

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", napisala je tada glumica u opisu slike na kojoj pozira srećna kraj svoje izabranice Romane Agrumo.

Rebel Vilson nedavno je otkrila da je gej.
Instagram 

A od kako je priznala da je srećno zaljubljena, čini se da joj konačno sve ide od ruke, te da je nikad srećnija u životu. Paparaci su ih uslikali nedavno na ulicama Los Anđelesa, a čini se da njena nova devojka ne može da skine ruke sa nje. 

Inače, izdanje 42-godišnja Australijanke i te kako je privuklo pažnju s obzirom da je prošetala vizir Alo 'Solar' koji košta skromnih 48 dolara u poređenju sa Balmain uskom pamučnom majicom sa logotipom za koju morate izdvojiti čak 550 dolara, odnosno od nešto više od 63.000 dinara. 

Rebel Vilson je zaljubljena u novu devojku.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Romani - koja nosi sjajne avijatičarske sunčane naočare - otkrila je ruke u žutoj majici sa trkačkim leđima, šortsem koji se slaže i belim patikama.

Rebel Vilson uživa u pažnju svoje nove devojke Romani.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sve vreme su se smejale i uživale u toplom danu, te je jasno da su emocije između njh velike, a da je Rebel konačno dočekala svojih "5 minuta sreće" nakon godina i godina mučenja u lošim vezama sa muškarcima, a još fotografija zaljubljenog para pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Rebel Vilson ludo je zaljubljena u svoju devojku Romani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!