Popularna komičarka Rebel Vilson iznenadila je mnoge kada je nedavno putem Instagrama otkrila da voli žene. Glumica je tada na pomenutoj društvenoj mreži podelila fotografiju uz koju je predstavila svoju partnerku.

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", napisala je tada glumica u opisu slike na kojoj pozira srećna kraj svoje izabranice Romane Agrumo.

Romana je inače dizajnerka, a sve dok Rebel nije objavila fotografiju na Instagramu niko nije znao da su njih dve u vezi. 

rebel sa devojkom romanom
Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače Romana i Rebel primećene su zajedno nekoliko puta u poslednjih par meseci, a čak su se zajedno pojavile i na crvenom tepihu na dodeli Oskara u martu.

Rebel je nedavno priznala da nije singl, ali glumica nije želela da otkriva previše, već je dodala je da je dotičnu osobu upoznala preko zajedničkih prijatelja i da su proveli nedelje upoznajući jedno drugo preko telefona.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Glumica u kanu sa partnerkom

Njih dve ovih dana snimljene su prvi put u javnosti nakon što su priznale da su u vezi. Rebel i Romana viđene su u Kanu, a paparaci su ih snimili dok su dolazile u restoran na rođendansku zabavu.

Obe su bile opušteno obučene imale su naočare za sunce, te su se pretvarale da paparace ne primećuju.

Poslednji dečko sa kojim je Rebel potvrdila vezu bio je Džejkob Buš. Oni su počeli da se zabavljaju neposredno pre izbijanja pandemije koronavirusa, a kao par su se pojavili na crvenom tepihu u Monaku. Vezu su okončali u februaru prošle godine.

rebel vilson u februaru prošle godine raskinula je vezu sa džejkobom bušom
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!