Kortni Kardašijan i Travis Barker važe za najpromiskuitetniji par u svetu šoubiznisa, ali uprkos tome, mnogi su bili ubeđeni da će se makar na dodeli Oskara ponašati normalno i "po bontonu". Realno gledano, Kortni Kardašijan uspela je ove godine ono što nijedna druga članica njene porodice nije, ali to očigledno ne znači da samo zato što je dobila poziv za dodelu Oskara treba i da se ponaša u skladu sa ovom svečanošću.

Doduše, Kardašijanka i njen dečko u prvi mah su prijatno iznenadili toaletama, i u prvi mah delovalo je da će ovog puta biti "na visini zadatka". Međutim, čim su se pred njima stvorili fotografi, par je počeo da razmenjuje nežnosti kao da su sami u spavaćoj sobi, na očigled zgroženih posetilaca.

Kortni se pojavila u korset "tanga" haljini, kakve su popularne u poslednje vreme, dok je kosu zalizala iza ušiju, a ceo look upotpunila je neobičnim minđušama, dok je slavni bubnjar izabrao crno odelo sa zanimljivim brošem.

Kasnije se presvukla u potpuno drugačije izdanje, ali jedino što je bilo zajedničko su Travisove ruke na njenoj zadnjici.

Travis Barker i Kortni Kardašijan šokirali su ponašanjem na dodeli Oskara.
Profimedia 

Ovo im je ujedno i prvi crveni tepih od veridbe, a tim pre što nikada nijedna članica Kardašijan/Džener porodice nije bila pozvana na ovako prestižni događaj, očekivalo se da će se makar malo normalnije ponašati.

Ipak, čini se da je Kortni preko ušiju zaljubljena u svog izabranika, te da ne može da dočeka da se uda za njega, te je to glavni razog zašto ne mogu da se uzdrže od razmenjivanja poljubaca i dodira čak i na crvenom tepihu.

Kortni Kardašijan i Travis Barker razmenjivali su poljupce pred svima.
Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Šta će ona na dodeli Oskara", "Grozni su", "Hajde lepo kući, da naučite da se ponašate, pa se vratite", "Sramotno je da jedna rijaliti učesnica bude u društvu zapravo pravih zvezda", "Palacanje jezikom i hvatanje za zadnjicu... baš sve što nam je potrebno na ovoj dodeli"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

"Sramota me je da gledam šta radi Kortni", "Razumem ljubav, ali ovo je previše", "Pobogu, da li možete jednom da se ponašate kao gospoda"... nastavile su se kritike.

Ljudi su očigledno frustrirani time što je uopšte dobila poziv, a potom i jer nije ispoštovala kodekse ponašanja, ali, to nije nešto inenađujuće ako se uzme u obzir kako su se do pre samo nekoliko dana ponašali na punoj plaži.

Kortni Kardašijan i Travis Barker pre nekoliko dana uhvaćeni dok su razmenjivali nežnosti pred punom plažom.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kortni je jedavno u novom trejleru za "Kardašijane" otkrila i pozadinu svog "viška" kilograma. Naime, ona se ugojila zbog lekova za veštačku oplodnju s obzirom da na sve načine pokušava da ostane u drugom stanju sa svojim dečkom, a mnogi kažu da će upravo zvezda nove sezone rijaliti programa upravo biti Kortni i njena veza za bubnjarem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!