Kanje Vest  priča prijateljima da se pomirio sa bivšom suprugom Kim Kardašijan, te da su  ponovo zajedno, tvrde izvori za Page Six.

Par je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što je Kim viđena kako drži Vesta za ruku napuštajući zabavu povodom najave reperovog novog albuma 'Donda' u Čikagu u četvrtak. Isto veče mu se Kim pridružila na sceni na lažnoj ceremoniji venčanja, obučena u belu Balenciaga venčanicu.

- Kanje je drugim reperima govorio da su on i Kim ponovo zajedno, ali svi znaju da to nije istina. Prava priča je da Kanje želi pobediti Drejka u prodaji ploča i priređuje veliki šou performansa kako bi privukao svu medijsku pažnju, tvrdi jedan od izvora.

- Kim i Kanje nisu razgovarali mesecima nakon što je podnela zahtev za razvod, ali su ponovo počeli da komuniciraju tokom leta zbog svoje dece, ispričao je spomenuti izvor i dodao kako Kim i dalje podržava bivšeg.

kim kardasijan i kanje vest
Twitter 

- Kim je draga osoba - iako ona i Kanje više nisu zajedno, srećna je što ga može podržati u njegovom poslu i umetnosti, želi dobar odnos s njim zbog dece, zaključio je izvor.

Upućeni tvrde da pomoću takvih umetničkih performansa Vest ima planira samo jedno - da prodaja njegovog albuma prođe bolje od albuma njegovog suparnika Drejka.

kim i kanje
Shutterstock 

Slavni par se za sada nije oglašavao ovim povodom, ali jedno je sigurno - uspeli su da privuku veliku pažnju performansom i lažnim venčanjem.

Profimedia Kanje Vest želi da spase brak sa Kim Kardašijan