Iako se nakon 13 godina konačno oslobodila starateljstva, koje je njen otac imao nad njom, pop zvezda Britni Spirs ne prestaje da šokira javnost svojim bizarnim objavama na Instagramu.

Pevačica je objavila nekoliko fotografija, na kojima leži na podu krvava i vezana lisicama, obučena u spavaćicu.

- 5:45… Stigla je … Vratar je rekao da je došla sama! Otišla je na večeru s dve drugarice i popila 1 piće, išla taksijem kući, ali je komšija pronašao na podu. Sve ostaje misterija. Ko bi tako nešto uradio? Imala je divnu porodicu i naravno da ih nije bilo u blizini - napisala je Britni, između ostalog.

Instagram Britni Spirs

Pop zvezda je u nastavku teksta objasnila da je sve to bila samo njena maska za Noć veštica, ali su njeni fanovi pisali da ih je uplašila, ali da su sigurni da je svojom objavom samo htela da opiše sve ono što je od porodice doživljavala proteklih 13 godina.

"Šta ti se dešava?", "Ovo je morbidno", "Meni je ovo uvrnuto i jezivo", "Rekla bih odvratna porodica", "Njoj zaista nije dobro", "Jeftina maska", "Da li je ovo neki tajni znak?", neki su od komentara.

britni spirs
RAAK / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, starateljstvo nad pevačicom je određeno 2008. nakon što je Britni doživela psihički slom i podrazumeva kontrolu velikog broja njenih finansijsih i poslova vezanih za njenu karijeru.

Mesecima su u medije dospevale informacije o tome kako je Britni tretirana, i koliko ju je oštetila rođena porodica. Pevačica je kriptičnim postovima sve vreme pokazivala da stvari nisu dobre, sve do skoro kada je konačno stigla presuda u njenu korist.