Pevačica Britni Spirs, godinama nije u dobrim odnosima sa članovima svoje porodice među kojima je i njena sestra Džejmi Lin Spirs.

Pop zvezda nikada se nije suzdržavala da javno iznese svoje mišljenje po pitanju porodičnih odnosa, a tako je bilo i ovaj put.

Naime, Džejmi piše knjigu pod nazivom "Things I Should Have Said" u kojoj opisuje, od 2017. godine, svoju ulogu mlađe sestre Britni Spirs i mnoge neobjavljene detalje iz života porodice.

- Ovo je prvi put da sam iskreno progovorila o svom mentalnom zdravlju - napisala je Džejmi između ostalog uz objavu.

dzejmi lin spirs
Shutterstock 

Britni je sedeći dan ironično napisala da i ona planira da izda svoju knjigu inaredne godine, pa je zamolila pratioce da joj pomognu s nazivom knjige. Dala je dva predloga za naziv, prvi je "S*anje, stvarno ne znam", a drugi je "Baš me briga šta ljudi misle".

"Kraljica pljuvanja po Britni", "Britni uzvraća udarac", "Kako ju je fino spustila", "Ova Britni mi se mnogo više dopada", "Mogla si knjigu da nazoveš i po Britninoj pesmi", neki su od komentara.

Džejmi je naziv svojih memoara menjala nekoliko puta, a ovaj je razljutio obožavatelje pop pevačice jer je to stih iz popularne pesme "Baby one more time".

FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia, @CelebCandidly/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Britni Spirs prva vožnja nakon što je oslobođena

Džejmi je na svom profilu ograničila komentarisanje ispod objave knjige, pa se tako odbranila od negativnih komentara sestrinih obožavatelja.

Podsetimo, otac Britni Spirs nedavno je skinut sa mesta staratelja nakon višegodišnje agonije koju je pevačica preživaljavala.

Mesecima su u medije dospevale informacije o tome kako je Britni tretirana, i koliko ju je oštetila rođena porodica. Pevačica je kritičnim postovima sve vreme pokazivala da stvari nisu dobre, sve do pre nekoliko dana kada je konačno stigla presuda u njenu korist.