Šokantni detalji o porodici Britni Spirs ne prestaju da potresaju svetsku javnost. Nakon što je Džejmi Spirs 13 godina bio staratelj svojoj ćerki Britni, čime joj je priuštio brojne traume i probleme, sada je o "porodici iz pakla" progovorila i njena sestra Džejmi Lin Spirs.

Džejmi Lin je otkrila da je proživela pravi pakao kad je zatrudnela sa samo 16 godina. Njena porodica bila je glavni uzrok tome, jer su je prisiljavali na pobačaj i trudili se da ceo slučaj sakriju od očiju javnosti, navodi se u njenoj knjizi "Things I Should Have Said".

"Ljudi iz mog bliskog kruga došli su u moju sobu i pokušali da me uvere da imati bebu u mojim godinama je užasna greška...

To će ti uništiti karijeru. Premlada si. Ne znaš šta radiš. Postoje tablete koje možeš da uzmeš i rešiti ovaj problem, a mi ćemo ti pomoći. Znamo doktora" - to su mi govorili. Svi oko mene samo su želeli da ovaj problem nestane", navodi sestra Britni Spirs u svojoj šokantnoj ispovesti.

dzejmi lin spirs
printscreen/instagram 

Otkrila je i da su joj uzeli telefon kako ne bi nikoga kontaktirala i kako niko ne bi saznao da je trudna. Rekla je da su joj takođe zabranili da išta govori svojoj starijoj sestri Britni.

"Trebala mi je više nego ikad, a ona nije mogla da mi pomogne kad mi je bilo najpotrebnije... To da nisam smela da kažem svojoj sestri šta mi se događa boli me i dan danas", priznaje Džejmi Lin.

U knjizi piše i o tome kako je njen otac ušao u sukob zbog nerođene bebe, kao i da je forsirao usvajanje. Na kraju je njen tim suradnika ekskluzivno prodao priču magazinu OK! i ustupio im prve fotografije bebe.

britsni spirs sa sestrom
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Njena majka bila je jako razočarana nakon što se to dogodilo, pa su se njih dve neko vreme skrivale od očiju javnosti.

Džejmi Lin našla se na žestokom udaru kritika zbog nedavne sudske drame njene sestre kada su je obožavatelji slavne pevačice napali da je takođe radila protiv svoje sestre i da joj je zagorčavala život tokom starateljstva.

roditelji britni spirs
- / Shutterstock Editorial / Profimedia