Britni Spirs konačno je oslobođena mučnog starateljstva pod kojim je bila 13 godina.

Nakon što je pre nekoliko meseci progovorila o svemu što je doživljavala sve ovo vreme, formiran je #FreeBirtney pokret koji je umnogome pomogao da pevačica konačno pobedi svog oca na sudu i ponovo bude slobodna.

Nažalost, iako je mnogo puta u javnosti predstavljano da su joj članovi njene porodice samo želeli dobro, sve ono što su radili i kako su je koristili ugledalo je svetlost dana.

Možda najveći udar doživela je njena sestra Lin koja je naišla na osudu javnosti nakon što nije pomogla svojoj sestri iako joj se obratila.

"Da li si mi pružila ruku kad sam se davila", prokomentarisala je nedavno Britni, oglasivši se nakon lajva u kom se Džejmi Lin Spirs pravdala da je svojoj sestri uvek bila samo potpora. U međuvremenu se saznalo da je Džejmi živela u kući kupljenoj od Britninog novca, kao i da nije istina da nije imala uvida u to šta se događalo "iza zatvorenih vrata".

dzejmi lin spirs pise knjigu o porodicnim tajnama
printscreen/instagram 

Lin je nedavno najavila i knjigu u kojoj će otkiti sve porodične tajne. U "Things I Should Have Said" opisuje od 2017. godine, svoju ulogu mlađe sestre Britni Spirs i mnoge neobjavljene detalje iz njihovih života, a kako je rekla, sav novac od prodaje biće preusmeren humanitarnim organizacijama.

- Ovo je prvi put da sam iskreno progovorila o svom mentalnom zdravlju - napisala je Džejmi između ostalog uz objavu.

Britni je sledeći dan ironično napisala da i ona planira da izda svoju knjigu inaredne godine, pa je zamolila pratioce da joj pomognu s nazivom knjige. Dala je dva predloga za naziv, prvi je "S*anje, stvarno ne znam", a drugi je "Baš me briga šta ljudi misle".

britni spirs ismejala je sestrinu knjigu
Youtube 

Džejmi je naziv svojih memoara menjala nekoliko puta, a ovaj je razljutio obožavatelje pop pevačice jer je to stih iz popularne pesme "Baby one more time".

Međutim, kako stvari stoje, zbog svega što se dešavalo prethodnih meseci, brojne organizacije odbile su njen novac. kako tvrde izvori bliski Lin, ona je očajna jer od nekih nije ni stigao odgovor, a neki su čak bili i veoma grubi i poslalali joj ljutite mejlove u kojima su rekli da "ne žele njen prljav novac".

dzejmi lin spirs su odbile humanitarne organizacije
Shutterstock 

Da sve nisu samo puste priče svedoči i objava na Instagramu jedne od organizacija koji su napisali:

"Čuli smo te i preduzeli smo mere. Žao nam je ako ćemo nekog uvrediti ovom odlukom, ali odbijamo sve donacije od prodaje knjige Džejmi Lin Spirs".

Obožavatelji su sa oduševljenjem podržali odluku i zapravo se javlja i peticija da se skupi dovoljno novaca od dobrovoljaca u protivvrednosti iznosa koji bi dobili od prodaje Lininih memoara, kako niko ne bi bio oštećen.

Ni Britni ni Lin nisu komentarisale za sada novonastalu situaciju, ali jedno je sigurno, javnost nije još uvek spremna da pređe preko izdaje jedne od omiljenih američkih slatkica.