Šta su vam zvezde pripremile za ovo leto, saznajte u nastavku...

Ovan

Iako je to protivno tvojoj pomalo burnoj naravi, sve što je tebi na pameti kada je u pitanju ljubav jeste strast. Mlad Mesec 9. jula podstaći će te da preispitaš za čime čezneš u životu, šta je ono što te istinski zanima. Letna romansa ili dugoročna veza? Oni slobodni upustiće se u avanturu prvom prilikom, a ako si u ozbiljnoj vezi očekuj mnogo senzualnih noći.

Bik

Ti želiš nešto više od ljubavi - istinsko partnerstvo putem kojeg ćeš se povezati sa svojom partnerom. I to će ti tokom sezone Raka poći za rukom. Sredinom jula meseca možeš očekivati nekoliko manjih nesuglasica s partnerom, no sve na dalje čeka vas samo mirno more.

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. juna i post-retrogradno razdoblje 7. jula otvoriće vrata novim vezama. Željna si uzbuđenja i avanture, a sve što imaš na umu jeste da upoznaš neke nove i zanimljive ljude. Malo ko će moći da te spreči u toj nameri, ali zašto bi to neko i radio? Osim ako je upravo taj pojedinac zainteresovan na romantičan način za tebe. Otvori oči, možda sretneš nekog novog, potpuno neočekivanog, a možda svoju letnu romansu već imaš pored sebe godinama.

Bliznace ovog leta očekuje romanda
Shutterstock 

Rak

Ljubav je ovog leta u vazduhu. Ali, Rakovi, prestanite koristiti (emocionalnu) manipulaciju kako biste do nje došli. Već 1. jula vaša energija će se promeniti, a uz tu promenu možda netko novi ušeta u vaš život. Stvari će sesti na svoje mesto jednom kad se opustite i sklonite od drame.

Lav

Ovog leta čuvaš svoje srce. Mir je ono za šta si se odlučila, jer konačno si spremna za nešto više. Za ozbiljnu vezu u kojoj na prvo mesto nećeš stavljati sama sebe. Obrati pažnju na pun Mesec u Vodoliji koji će zasjati oko 23. jula, nešto neočekivano tada će te iznenaditi.

Devica

U sadašnjoj vezi ne osećaš se pomalo nelagodno samo ti, već i tvoji prijatelji. A dalje traženje izgovora i obrana partnera samo će dodatno narušiti tvoju povezanost s prijateljima. Zatim ćeš se, kao i uvek, početi povlačiti u sebe zbog kritika koje dolaze sa svih strana. Ali, ovo leto nemoj se usredotočiti na negativnosti. Zadaj sebi cilj, do kraja leta, nešto se mora promeniti - ili ti ili tvoja okolina. Pobrini se sama da u jesen uđeš srećna i smirena.

Vaga

Ovog leta šarmiraćeš svakog ko prođe pored tebe. Koketiraćeš sa svima i držati svoje opcije otvorenima. Ako si u vezi, očekuj romantično leto tokom kojeg ćeš shvatiti da se kompletno želiš prepustiti svom partneru zbog čega ćeš se odlučiti na neke do sad nenapravljene korake.

Škorpija

Posao, posao i samo posao ono je čime ćeš se ti baviti. Tvoja simpatija za to vreme je slobodna i zabavljaće se na obali. Koliko god se ti pokušala odupreti toj vezi i zakopati u posao, pravo vreme i za to će doći, a ono bi moglo biti negde oko 19. avgusta. Ako si pak u vezi, očekuj bitne životne promene koje ćeš ubrzo morati podeliti sa svojom porodicom i prijateljima.

Strelac

Strelčevi će ovog leta doživeti emocionalno olakšanje kada Merkur napusti post-retrogradnu senku, 7. jula. Svi tvoji problemi tada će nestati, kao i bivše ljubavi koje kao da su se sve dogovorile da te napadnu u isto vreme. Ako si slobodna, vreme je za opuštanje i potragu nove romanse čak i preko ljubavnih aplikacija, a do trena dok ju ne pronađeš, nesmetano se zabavljaj!

Škorpije su ovog leta okupirane poslom dok se njihov partner ludo zabavlja
Freepik 

Jarac

Tvoje vreme nikako da dođe. Stoga je letnji period godine idealan da potragu za partnerom ostaviš sa strane i opustiš se sa svojim prijateljima. Uživaj u prirodi, izlascima, odlasku na plažu... Tada, sasvim neočekivano, kada ćeš najmanje truda uložiti u potragu, tvoja ljubav će te pronaći.

Vodolija

Zbog kompromisa koje radiš u vezi, imaš osećaj kao ne dobijaš dovoljno zauzvrat. Tu spoznaju potvrdiće ti i Venera i Mars 13. jula. No, to ne znači da je tvoja veza pred raspadom, sve što trebaš da uradiš jeste da opuštenim i smirenim pristupom saopštiš svom partneru kako se osećaš. Tada, sve će ponovo doći na svoje mesto.

Ribe

Konjukcija Venere i Marsa 13. jula motivisaće te da sa svojim simpatijama ili partnerom razgovaraš o svojim osećajima. Prestani 'jeftino' prodavati svoje srce i ljubav koju drugima možeš i želiš pružiti. Takođe, nemoj propustiti priliku ovog leta biti s nekim ko u tebi stvara osećaj izgaranja i vatre, čak ako ti se na prvi pogled to i ne čini mudrim korakom. Opusti se, leto je za zabavu i iskušavanje novih stvari, piše Refinery29.com.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.