Svima nam se nekad desilo da smo neku osobu povredili. No, verujemo da smo se svi trudili da grešku ispravimo i da je nikada ne ponovimo. No, uvek ima i onih koji jednostavno rečeno - ne osećaju grižu savesti. Ma koliko da je loše, užasno to što su vam učinili, oni će biti ubeđeni da je to tako moralo da bude, te da je zasluženo. Verovatno će misliti i da ste vi krivi što ste ih isprovocirali. 

Prema astrolozima, tri znaka su poznata po ovakvom ponašanju, a vi nam recite da li su u pravu.

Vodolije

Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i originalnosti, ali i po emocionalnoj distanci. Oni teže objektivnosti i često se oslanjaju na logiku više nego na emocije, zbog čega ponekad nisu svesni kako njihovi postupci utiču na druge.

Pojedini znaci su veoma teški na reči "izvini".
Shutterstock 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj prirodi i sposobnosti prilagođavanja. Međutim, ta ista fleksibilnost može ih učiniti pomalo nepredvidivim u emocionalnim odnosima. Kada su fokusirani na različite aspekte svog života, mogu nenamerno zanemariti tuđa osećanja nakon što nekoga povrede. No, ukoliko ste im stali na žulj, oni znaju i da ubodu "otrovnim iglicama" tako da ne znate gde ste.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj direktnosti. Vole da budu prvi i često deluju impulsivno. Ta njihova sklonost ka brzim reakcijama može dovesti do situacija u kojima drugima nanose emocionalnu bol, bez razmišljanja o posledicama svojih dela. Iako nisu nužno bezosećajni, ponekad mogu tako delovati jer se ne žele da se izvine kada nekoga povrede.

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Index.hr/ Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.