Ružičasti pun Mesec donosi velike promene za sve znakove, no čini se da će od svih najbolje proći tri kojima će narednih šest meseci sve ići od ruke. 

Na prvom mestu, kristalno jasno će videti svoj život, šta su uradili do sada i shvatiti koje korake treba da preduzmu da bi imali više uspeha. 

Bliznaci

Pun Mesec će osvetliti sve vaše napore i iskustva, i naterati vas da razmišljate kako da svoj život dodatno unapredite.

Jako je bitno da budete svesni vaših uspeha i dostignuća i da svesno napustite zastarele navike koje ne služe vašoj sreći. Naredne mesece iskoristite za traženje novih prilika, ali i duhovni rast.

Razmislite o stvarima koje radite, a koje nisu u skladu sa vašim ambicijama. I male promene mogu uticati na vašu životnu putanju.

Blizanci će imati sreće u poslu
Freepik/tonodiaz 

Neophodno je postaviti jasne, ostvarive ciljeve i razviti efektivne planove za njihovo postizanje. Postavljanjem prekretnica i doslednim radom na njima, svoje ciljeve održavate jasnima.

Pun Mesec je podsticaj prirode da istražujemo nove puteve i prelazimo naše uobičajene granice. Koristite ovu energiju da obogatite svoj život.

Držite um oštrim i fokusiranim i zapamtite - vaše putovanje je samo vaše i ništa vas ne sme sprečiti da napredujete.

Device

Ovaj pun Mesec je idealna prilika da odbacite tipično rezervisano ponašanje i prihvatite izražajniju verziju sebe. Vreme je da pomerite svoje granice i upustite se u nepoznato.

Razmislite o obnavljanju starih prijateljstava i stvaranju novih veza. Takođe, sada je pravo vreme da, ako niste, prepoznate sve vaše talente i da zaronite dublje u hobije.

Device treba da razvijaju hobije.
Pexels/ Karolina Grabowska 

Pustite strasti da vas vode i uživajte u svemu što donose. Prihvatite hrabrost da izađete iz svoje zone udobnosti; ova mesečeva faza obećava izuzetna dostignuća za vas i one oko vas.

Pun Mesec je poziv da preispitate svoje perspektive i ponašanja. Iskoristite ovu priliku i ciljajte ono što zaista želite. Preduzmite aktivne korake da oblikujete svoj život, osiguravajući da svaka akcija odražava vaše prave namere i težnje.

Strelac

Ovaj pun Mesec rasvetliće neke situacije u vašoj porodici i doneti mir koji vam je potreban.
Takođe, period pred vama je idealan za veze i ljubavne odnose uopšteno.

Videćete jasnije pravu sliku o vama samima, ali i ljudima koji vas okružuju, ali je najbitnije da svoju vrednost ne upoređujete sa drugima. Držite svoj kurs čak i kada aplauz utihne; tada ćete doživeti pravi rast.

Strelčevi jačaju porodične veze.
Shutterstock 

Trenutno su zvezde povoljne za rešavanje svih zaostalih problema koji su ranije ometali vaš napredak i blokirali vaše inicijative. Iskoristite priliku da pronađete rešenje i krenete napred neopterećeno.

Vodite računa o svojim finansijama; pametno je obuzdati nepotrebne troškove dok se vaša finansijska situacija ne stabilizuje. Bez obzira na to, ovaj period ima obećavajuće izglede za vas!

Pročitajte još: STELIJUM U BIKU DONOSI NAPREDAK U KARIJERI ZA 5 ZNAKOVA: Ovo se dešava samo jednom u životu, ne propuštajte priliku

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.