ZNACI KOJI SU TOKSIČNI JEDNO ZA DRUGO: Veze sa NJIMA od početka su osuđene na propast

Otkrijte u nastavku koji horoskopski parovi se nikako ne slažu

3 znaka teško podnose raskid
Shutterstock 

Od verovatnoće da budemo neverni partneru do toga da smo spremni za brak, zvezde mnogo toga imaju da kažu o našim vezama. 

U nastavku pogledajte najtoksičnije kombinacije...

Blizanac i Ribe

Na prvi pogled oba znaka deluju relativno ležerno i opušteno. Stoga je moguće da njihova površna veza neko vreme funkcioniše sasvim dobro. Ali, nemojte dopustiti da te to zavara. Kad je reč o tome, sanjivi vodeni znak ne može se nositi s lukavom prirodom blizanaca. Budući da su ribe sklone melanholiji, blizanci će ih dugoročno jako povrediti. Blizanci, s druge strane, nikada neće biti zadovoljni romantičnom i povučenom prirodom riba.

Rak i Lav

Ova dva horoskopska znaka ne mogu da budu više suprotna. Naravno, suprotnosti se mogu privlačiti, ali ta početna strast biće samo prolazna. Nažalost, kod vatrenog horoskopskog znaka raka pomalo nedostaje divljenje koje je lavu potrebno u vezi. Uvek traži nove načine da zablista, ali prilično tihi vodeni znak se nakon nekog vremena umori

od ovih eskapada. U međuvremenu, međutim, lav će takođe biti dosadan i frustriran s rakom na kauču. Oboje mogu puno da nauče jedno od drugog jedino ako mogu da naprave kompromis.

Rak i Lav nikako se ne slažu
Shutterstock 

Ovan i Vaga

Za početak, ova dva horoskopska znaka mogu se privući svojom željom za promenom i inspirativnim stavom. Međutim, kada shvate koliko su različiti njihovi putevi do uspeha, romansa bi mogla da padne u drugi plan.

Dok vage žele da izbegnu sukob pod svaku cenu, ovnovi ga oberučke prihvataju. Međutim, budući da vazdušni znak mrzi da bude sam, izdržaće nesrećnu vezu s vatrenim ovnom sve dok ga ne uništi. Ovnu će, s druge strane, dosaditi vagina pripijena priroda – vazduh i vatra se međusobno poništavaju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši