Svima nam trebaju prijatelji u život, ili bar jedan, onaj pravi, koji će biti tu u svakom trenutku, da nas razume, podrži i ako treba spusti na zemlju. Evo ko je vaš najbolji prijatelj po Zodijaku.

Ovan

Glasnom i aktivnom Ovnu treba njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu puno da nauče jedno od drugog.

Bik

Bikovi se lako pogube i zato im treba neko ko će svako malo moći da ih vratiti u stvarnost. Za to su idealne Device, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi jako cene.

Blizanci

Blizancima su upravo Blizanci najbolji par, ali vole da se druže i sa Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj mora da bude u stanju da ih pratiti na svim nivoima.

Rak

Rakovi vole dobru zabavu, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpijom. Njima zabave čak služe da se povežu na dubokom i značajnom nivou.

blizanci se druže sa vodolijama,a škorpije s ribama
Shutterstock 

Lav

Lavove najbolje razumeju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strelca. Njihova veza dolazi iz toga što se tako dobro razumeju, a i zato jer cene mišljenja i stavove onog drugog.

Devica

Škorpija je najbolji izbor za Device. Zajedno vole da otkrivaju svet i uživaće u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

Vaga

Vage vole prijatelje uz koje se mogu opustiti i biti ono što jesu. Uz to, Vagama treba i divljenje pa čak i od prijatelja i družiće se sa svima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpija

Obično su najsrećniji s najboljim prijateljem Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima te žele svoje prijatelje da upoznaju i razumeju bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Strelac

Ovan je savršen najbolji prijatelj za Strelca. Zajedno će se puno smeati i inspirisati jedno drugo. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga ko je bolji, mogu jako dugo trajati.

Jarac

Jarac mora da pronađe nekoga ko je pun razumevanja i ko će moći da ih nauči da se otvore. Devica je najbliža Jarcu po shvatanju sveta, zato se i slažu.

Vodolija

Oni se najbolje slažu s Lavom. Osetljivi su na slične stvari i osećajni, a i jedno drugom će uvek spremno ponuditi rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu sa Vodolijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko da razume Ribe kao Vodolija, piše India Times.