Astrolozi tvrde kako su žene rođene u znaku Bika najvatrenije, najmaštovitije i nezasitne ljubavnice u krevetu dok ista ta laskava titula krasi i muškarce rođenim u znaku Škorpije.

Bik je jedan od najstrastvenijih i najsenzualnijih horoskopskih znakova, a žene rođene u tom znaku znaju kako fizičku bliskost da podignu na viši nivo i osiguraju najveće telesne užitke, piše Astromix.

Za žene rođene u znaku Bika seks je jedno od sredstava samopotvrđivanja. Ako im ne ide dobro u drugim područjima života, seksom će nadoknaditi osećaj nesigurnosti.

Vole predigru i puno dodira i u krevetu se izuzetno trude da ostvare sve svoje maštarije, ali i maštarije partnera.

Škorpije važe za najbolje ljubavnike
Freepik/ Racool_studio 

Visoko na istoj toj listi su i Lavice, ali i žene rođene u znaku Ovna. Horoskopski znakovi su veoma različitih senzibiliteta i karaktera, pa se to odražava i u krevetu.

S druge strane muškarci rođeni u znaku Škorpije najbolji je u krevetu.

Vatreni Škorpion ima najjači libido u celom Zodijaku. Njihov seksualni magnetizam teško se može ignorisati. U krevetu se pokazuju kao savršeni ljubavnici, ali je seks često jedino što im treba od partnera, pa se posle toga njihovi partneri mogu osećati iskorišćeno.

Lavovi i Ovnovi se takođe nalaze visoko na lestivici znakova koji su najbolji u krevetu
Shutterstock 

Znak Škorpije u astrologiji s vremenom je postao sinonim za kvalitetan seks. Kod njih sve jednostavno mora biti iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći jer se nalaze gotovo po celom telu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.