U OVA 4 ZNAKA SE RAĐAJU NAJMISTERIOZNIJI MUŠKARCI: Čuvaju svoje tajne i nikada ne znate šta im se mota u glavi

Otkrijte u kom horoskopskom znaku se rađaju misteriozni muškarci

4 znaka Zodijaka važe za najmisterioznije
Freepik/freepic.diller 

Pojedini muškarci uvek čuvaju "komadiće" isključivo za sebe. Nije bitna društvenost ili ekstrovertnost, poenta je da oni ne žele da otvore sve svoje karte i to zbog njihovog karaktera, ne rade to namerno, niti ciljaju na nešto.

Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi listi najmisterioznijih znakova...

ŠKORPIJA

Ako postoji jedan znak čija je reputacija tajnovitosti "premašila Univerzum", to je Škorpija. Ovaj čovek vam nikada neće reći sve što misli ili u šta veruje. Uvek čuva tajne i stalno ima asove u rukavu koji će odigrati, kada i ako zatreba. Čovek ne želi da znate šta se dešava u njegovom umu i da njime manipulišete. Uostalom, to je njegova sopstvena taktika prema drugima, pa nikada neće dozvoliti da se sve ovo okrene protiv njega.

Muškarci rođeni u znaku Ribe i Jarca važe za veoma tajnovite
freepik/ gpointstudio 

VAGA

Postoji razlog da se Vaga ubraja u tajanstvene muškarce jer iako je društven, mnogo priča i ekstrovertan, sve što govori i radi je besmisleno i nikada se ne tiče njegovog ličnog života ili onoga što zaista misli. Njegovi razgovori su često o vetru i vodi i retko otvara srce. Dakle, u važnim stvarima uvek će postojati misterija koja će pokrivati njegov život.

RIBE

Ribe su osetljive, romantične i skromne. Takođe su prilično tajnovite. Deluje uglavnom na osnovu svoje intuicije, koja se – verujte nam – takmiči sa intuicijom Škorpije. On mnogo toga razume, ali neće vam reći sve što vidi. Retko se „otvara“ i samo ako ste zaista zadobili njegovo poverenje, može vam otkriti delić sebe.

JARAC

Jarac, zbog izgleda, ima atmosferu misterije oko sebe. To nije znak koji rado govori o sebi. On sedi u uglu radije nego da priča o nevažnim stvarima. Govoriće samo ako misli da ima izvanrednog sagovornika pred sobom, ali opet neće otkrivati stvari o sebi. On „kupuje“ informacije, a ne „prodaje“. I upravo to čini da se drugi zapitaju o njemu i njegovom životu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izbor: zenski magazin

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši