Hiron u Ovnu pravi mesto za iznenadne napade i lične, emocionalne povrede. Kometa Hiron, ranjeni borac, povređeni iscelitelj, vodi bitku u Ovnu i na kraju povređuje one koji su u nju uključeni.

Određeni znaci zodijaka će to doživeti poput uboda noža u leđa od strane dobrih prijatelja ili prijatelja za koje smo mislili da su dobri.

Sa Hironom u Ovnu se dešava mnogo toga što omogućava da ne vidimo baš sve na pravi način i da poteze drugih gledamo kao prijateljske čak i kada to nisu. Mi pravimo greške tokom ovog tranzita, a naša najgora greška je da verujemo određenim pojedincima u našim životima. Iako možda nikada nećemo posumnjati da ti ljudi žele da nam nanesu štetu, oni su tu, po strani, čekaju pravi trenutak da urade svoja najprljavija, najpodlija dela. Hiron u Ovnu stvara prostor da se to dogodi.

Određenim znacima Zodijaka najbliži će "zabosti nož" u leđa tokom Hirona u ovnu od 13. januara, a u nastavku pogledajte ko je među njima...

Tri znaka Zodijaka doživaljavaju izdaju prijatelja
Shutterstock 

Ovan

Pošto ste tako moćna osoba, skloni ste da mislite da ste nedodirljivi; ti si taj koji kontroliše, na kraju krajeva, i znajući ovo, osećaš se kao da si svestan svega što je oko tebe.

Ne biste zadržali osobu u svom životu koja bi vam zabila nož u leđa jer osećate da ste pametniji od toga. Vaša intuicija je uvek na mestu, a ipak, niste mogli da pretpostavite da će vas neko od najbližih prijatelja baciti pod autobus, i to sa velikim entuzijazmom. Kako se ovako nešto moglo dogoditi?

Hiron u Ovnu dovodi vas pravo u centar bola. Odmahivaćete glavom od šoka, ali će vas to učiniti svesnim činjenice da ste jednako ranjivi kao i mi ostali.

Hiron u Ovnu pravi mesto za iznenadne napade i lične, emocionalne povrede. Kometa Hiron, ranjeni borac, povređeni iscelitelj, vodi bitku u Ovnu i na kraju povređuje one koji su u nju uključeni.

Budite oprezni od 13. januara, savetuju astrolozi
Shutterstock 

Devica

Najgora stvar u vezi sa ubodom u leđa od strane nekoga koga poznajete je to što ste ozbiljno razmislili o osobi koja je taj nož zabila. Niste mislili da ima to u sebi, a otvorili ste joj se, misleći da je veran prijatelj.

Ovo ima ozbiljan uticaj na vas i može vas samo pretvoriti u školjku koja će se zatvoriti. Hiron u Ovnu vam daje do znanja da nikome ne možete verovati, ili ćete se barem tako osećati nakon ove izdaje. Ne volite da budete iznenađeni, ali ono što zaista ne volite je da osećate da ste sami napravili grešku. Verovali ste ovoj osobi, zvali ste je ‘Prijatelju’.

Ovo je vrsta stvari koja će vas poslati u silaznu spiralu negativnog razmišljanja.

Škorpija

Hiron u Ovnu vam daje ono što vam je potrebno: priliku da vidite ko je od vaših prijatelja lažov, a ko vam govori istinu. Prijatelj će vam zabiti nož u leđa i to vas neće iznenaditi. Imate osećaj za ove stvari i na neki način ste spremni.

Međutim, kada se to dogodi, i dalje ćete osećati neodoljiv osećaj razočaranja i poriv da se osvetite, ali ćete uspeti da ga prevaziđete.

Izdaja je najgora stvar koja se može desiti u vašem svetu Škorpije, jer cenite lojalnost i prijateljstvo više od svega. Od ovog iskustva ćete rasti, iako vam neće biti prijatno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs