Januar je mesec koji definitivno otvara novu kapiju u 2022. godini. Prema tvrdnjama astrologa prvi mesec u novoj godini donosi pozitivnu energiju, učiniće da se osećamo bolje nego inače, a mnogi će biti motivisani da već započnu ispunjenje novgoodišnjih želja.

Kao i svaki period, tako i januar 2022. godine prema horoskopu ima srećne dane - dane moći i snage.

Tokom srećnih dana možete poboljšali svoje raspoloženje i produktivnost, donesete važne odluke, ali i krenute na put ličnog ostvarenja. Odlični su za rešavanje problema, pronalazak mira i posvećivanje ličnim ambicijama.

U nastavku pogledajte na koje datume u januaru treba da obratite pažnju...

Određeni datumi u januaaru vezuju se za srećne dane
Shutterstock 

18. januar - kraj retrogradnog kretanja Urana

18. januara se oslobađamo negativne energije koja se u nama skupila. Od ovog dana mnogi od nas će moći da zaborave prošlost i usmere pogled u budućnost. Uran će pomoći da se očistite od strahova i kompleksa. Ovaj dan će biti pun prijatnih iznenađenja.

24. januar - dan prelaska Marsa u znak Jarca

Mars će 24. januara preći u znak Jarca, gde će ostati do 5. marta. Finansijski sektor će cvetati, jer prisustvo Marsa u desetoj kući horoskopa stvara odlične uslove za rad i donošenje važnih odluka. Mnogi od nas će moći da izađu iz svoje zone komfora i preduzmu akciju.

29. januar - kraj retrogradnog kretanja Venere

Na ovaj datum Venera će započeti svoje direktno kretanje, zbog čega ćemo biti okruženi romantičnom energijom i pozitivnim. Ova planeta će nam dati snažan pozitivan podsticaj. Mnogi ljudi će postati znatno produktivniji, ne samo 29. januara, već i tokom preostalih meseci u godini.

30. januar - Mesec u fazi opadanja u Jarcu

30. januara Mesec će biti u opadanju u odnosu na Zemlju. To znači da će njegova udaljenost do nas biti svedena na minimum. Ovo će značajno povećati njegovu snagu i moćnu lunarnu energiju. Ako uzmemo u obzir da će ovog dana opadajući Mesec biti u sazvežđu Jarca, možemo zaključiti da će dan biti veoma produktivan. Mnogi će s eposvetiti ostvarenju velikih planova i ambicija.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.