Kako astrolozi tvrde, tri znaka Zodijaka najlakše troše novac, a da li ste vi među njima, otkrijte u nastavku...

VAGA

Vage uistinu obožavaju da idu u šoping. Uvek su u toku s najnovijim trendovima. Poznaju kvalitet i nemaju problema sa bacanjem novca na nešto što će da im potraje. Samo što je kod njih najveći problem to što imaju malo previše 'dobrih investicija'.

Astrološki, drugom kućom prihoda i finansija Vage upravlja Mars, planeta akcije i agresije. Uprkos svom mirnom, uravnoteženom držanju, Vage mogu da žive opasno što se tiče finansijskog stanja na računu. Njihov moto je 'Morate potrošiti novac da biste zaradili novac' što se može pretvoriti u veliki problem.

RIBE

Na čelu s planetom Jupiterom, Ribe uvek jure za privremenom ekstazom i traže smislena iskustva na koja su uvek spremne da potroše novac. One znaju da je život težak, a ponekad je najlakše rešenje za loš dan - šoping. Poput Vage, finansijskim sektorom Riba takođe upravlja vatreni Mars.

Ribe su oduševljene svojim vrednostima i stvarima, a ako nisu oprezne, doslovno mogu da potroše čitavu ušteđevinu, a da to i ne primete.

Znakovi koji troše najviše novca
Freepik/freepic.diller 

STRELAC

Pod planetom Jupitera, vatreni, strastveni strelci vole trošiti novac na stvari koje će da im stimulišu um. Oni su neustrašivi i neće razmišljati dvaput o tome da rezervišu samostalno putovanje na tipa Island.

Upoznaće nove prijatelje u hostelu ili isprobati svaki desert u restoranu s Michelinovom zvezdicom. Ipak, njihovom finansijskom stranom upravlja odgovorni Saturn.

Dakle, sigurnost im je uvek prioritet. Strelci vole da zarade novac kako bi mogli da ga troše.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.