Prema astrologiji postoje horoskopski znaci koji lakše ili teže izražavaju osećanja. Kako tvrde astrolozi, tri znaka se izdvajaju jer  potiskuju osećanja više od svih drugih.

1. Škorpija

Škorpije su povučene, mada tako ne izgledaju. Teško im je da verbalizuju svoje emocije, pa se često mogu činiti hladnim i bezdušnim.

Što se tiče priznanja ljubavi, ovi plutonovci očekuju da “druga strana” zna šta im je u srcu i da im čita misli i osećanja. Takođe, imperativ im je da osoba koja im se dopada ili ona sa kojom su u vezi ili braku bude direktna.

Znakovi koji ne pokazuju osećanja
Freepik/freepic.diller 

2. Strelac

Strelčevi nisu preterano ljubazni i otvoreni u komunikaciji. Nije im prijatno da pokažu svoju naklonost nekome, bez obzira koliko ga duboko vole. Osećanja izriču stidljivo, a i uvek su zabrinuti kada je u pitanju romantičnost.

3. Ribe

Osobe rođene u ovom vodenom znaku često ne žele da ono što osećaju priznaju najpre sami sebi, a posebno ne osobi u kojoj su zaljubljeni. Umesto da govore o emocijama, oni žele da im se veza bazira na razumevanju, tako što će druga strana sama “pročitati” šta oni osećaju. Ukoliko se zabavljate sa muškarcem rođenim u znaku Riba, ne očekujte da će vas zaprositi - voleće vas do neba, ali će teško prevaliti preko usana čuveno pitanje: "Hoćeš li da se udaš za mene?".

S druge strane, ženske Ribe će biti u stanju da mesecima provode svaki slobodan trenutak sa vama, ali vam nikada neće reći da im se dopadate - na vama je da to "pročitate" sami.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.