Jupiter ponovo ulazi u Ribe 29. decembra 2021, ostaje u Ribama do 10. maja 2022. i ponovo se vraća u Ribe od 28. oktobra 2022. do 20. decembra 2022.

Mnogi se raduju Jupiteru u Ribama i to iz dobrih razloga. Jupiter ima prebivalište u Ribama, pa se u ovom znaku oseća kao kod kuće. U Ribama, Jupiter može biti mudar, duhovan i krupna slika koliko želi.

Šta donosi Jupiter u Ribama?

Imate potrebu da lečite i da pomognete, duboko saosećate sa onima koji pate. Periode povratka iskoristite za postavljanje granica, da ne zanemarite sebe dok brinete o drugima.

Ukoliko ste na putu koji je u skladu sa vašim bićem, povratak Jupitera može biti povoljan period za napredovanje. Doživećete ga u vidu vetra u leđa. Nove mogućnosti, neočekivana pomoć, entuzijazam, to su neki od darova ove planete.

horoskop
Shutterstock 

Stvari se komplikuju ako ste u nekom trenutku zanemarili potrebe duše, ako ne živite svoju istinu. U tom slučaju, period povratka će usmeriti vašu pažnju na problematične teme. Nezadovoljstvo će da raste, kao i potreba za promenom. Na vama je da pokrenete tu promenu.

Povratak Jupitera u dvadesetima se razlikuje od onog u tridesetima. Razlog je, pogađate - Saturn. Naime, povratak Saturna na pragu tridesetih vas ostavlja izmenjene. Nakon toga, u novi jupiterovski ciklus krećete sa dozom opreza i ozbiljnosti. Slepi optimizam ostavljate u dvadesetima, pa u novom ciklusu uz pomoć Jupitera i Saturna gradite ono što će da traje, piše astrobook.rs.

Ulaskom Jupitera u Ribe vratiće nam se optimizam, vera, nada... Vreme je za budućnost zasnovanu na veri i saosećanju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.