ŠTA ŽENE ŽELE NAJBOLJE OTKRIVA NJIHOV ZNAK: Device su prave mudrice, a sa NJIMA nikada ne znate na čemu ste

Horoskop vam otkriva šta žene žele prema znaku u kom su rođene

Francuskinje kupuju bezvremenske komade i uvek biraju neutralne boje.
Shutterstock 

Opisati ženu nije ni malo lako, a aastrolozi tvrde da njihov znak može odlično da ih opište... Po čemu se razliku prema rečima astrologa, otkrijte u nastavku...

Žena Ovan

Žena Ovan može da se tumači kao prava amazonka, koja je sasvim sposobna da od života ugrabi sve, a posebno ono najbolje. U tom smislu, ove žene mogu da budu jako uporne i da zaista dođu do toga da ostvare sve svoje životne ciljeve. Poseban motiv za njih je da se sa muškarcima takmiče u poslu i zaradi.

Žena Bik

Žena Bik je specifična žena koja osvaja snagom nesalomivog duha. Nije se rodio taj koji će njoj da odredi bilo šta. Ponekada svojeglava i buntovna, ova žena krupnim koracima uvek grabi ka cilju, dok ponosno korača kroz život i rešava probleme. Posebno vole kada se muškarci zbog njih prilagođavaju ili čak žrtvuju, piše astrosavet.rs

Žena Blizanci

Žena Blizanci suvereno vlada govorom, to je njeno moćno oružije. „Prokleto“ je kreativna, ali i previše promenjiva. Njenom muškarcu sasvim sigurno nije lako, a njeni saradnici verovatno „čupaju kosu s glave“. Ona insistira na detaljima i sve želi da zna. U osnovi ona je večiti tinejdžer nestašnog duha.

devojka
Shutterstock 

Žena Rak

Žena Rak je nežna žena koja vapi za ljubavlju, ali ljubav i širi. Ona voli sve oko sebe i „kapira“ da će tom metodologijom uspeti da se provuče kroz život, pa čak i u poslovnom pogledu. Njen muškarac mora da bude spreman na mnogo razumevanja, ali i konstantno dokazivanje ljubavi. Ona je veoma često preosetljiva.

Žena Lav

Žena Lav kad je mlada želi da osvaja starije muškarce. Kada je zrela, lovi samo piletinu. Lavica je ipak kraljica koja nema strah. Ona posebno uživa u tome da šefuje muškarcima, iako će je njeni podređeni često slušati. Ova žena može da „vlada strahom“ svih drugih ljudi i da se ne libi da tako nešto koristi.

Žena Devica

Žena Devica je je mudra žena, prepuna taktičnosti koja izaziva u ljudima često velike porive. Ona ume da razume svakog ko ima dobre namere, ali i da napadne svakog ko bi pokazao neprijateljstvo ili rivalitet. Ona je najpedantnija dama horoskopa, kod nje je sve cakum-pakum, i ona je uvek skockana u trendu.

Žena Vaga

Žena Vaga veoma često ni sama ne zna šta želi. Biva rasejana između raznoraznih ciljeva koji su ponekada teški za razumevanje okolini. Ona ne mari previše za tuđa mišljenja. Brblja i kad ne treba da se brblja, želi da sačuva njoj poverenu tajnu, ali to ne ume. Sanja snove o vernom muškarcu koji će je obožavati.

Žena Škorpija

Žena Škorpija je žena koja vlada seksualnom energijom. Šarm se podrazumeva, ali to ume da bude i preterano iskorišćen potencijal, pa koristi seksepil kao dodatno oružje. Ona voli luksuz, sve što je novo, otmeno i sve što ima predznak skupog. U poslu je nemilosrdna, naročito kada dođe do podele profita.

Žena Strelac

Žena Strelac je žena koja je dobar strateg, ona sve planira dugoročno, nije ishitrena i može se reći da je mudra. Njene želje su uglavnom realne, a ona nikada ne odustaje od ideje da se u početku ljudima predstavlja kao smerna i fina „devojčica“. Ona ima ogromne poslovne ciljeve, ali i metod da ih realizuje.

devojka
Shutterstock 

Žena Jarac

Žena Jarac često može da bude tradicionalnih svatanja, iako postoje i moderne žene Jarci. Ova druga katergorija je posebno opasna za svog muškog izabranika koji će biti prinuđen da razume – nerazumljivo. Ponekada i sama sebi mistična, ova žena svakog može da ostavi zatečenog promenom koju preduzima.

Žena Vodolija

Žena Vodolija je mala barbika koja živi u svom barbi svetu, gde je sve slatko i šareno. Umetnica, kreativac, žena sa stilom i emocijama. Često uplašena, nevešta u poslu, sa nedovoljno samopouzdanja. Želi da pronađe muškarca koji će joj biti maksimalni oslonac i kome će ona udovoljavati u svemu.

Žena Ribe

Žena Ribe je dama koja može da dobro unovči svoj šarm, stil, a možda i seksepil. Ona „užansno“ voli lovu, a nema ništa protiv toga i da troši tuđu lovu. Pitanje je samo kako sve i koliko može da pokrene u svoju korist. Kada se zaljubi, predstavlja idealnu ženu, a u poslu ume da bude ljuta konkurencija muškim kolegama.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši