U novembru nas čeka pet najsrećnijih datuma koji će biti povoljni ostvarivanje planova... O kojim danima je reč, saznajte u nastavku...

5. novembar

Energija mladog Meseca u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emotivnog tereta, a tranzit Venere u Jarcu biće podsticaj za buđenje pozitivnih emocija. Ovo je trenutak kada će se u vama probuditi snažna energija koja će vam pomoći da probudite optimizam i samopouzdanje, a samim tim i ostvarite svoje želje. Da li ste spremni?

11. novembar

Dan koji u sebi sadrži magični niz brojeva – 11.11. Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i najpovoljnijim za ostvarivanje onoga što želite. Simbolizuje mirnu i savršeno usklađenu energiju. Veoma pogodan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se na ovaj dan setite svoje misije u životu, kao i da postavite ciljeve koje vredi slediti.

horoskop, planete
Shutterstock 

17. novembar

Kreativna energija koju generiše Uran spojiće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada ćete moći da donosite važne odluke, trošite novac i vreme na svoje hobije. Ove dve planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Moći ćete da se uhvatite u koštac sa najtežim zadacima jer ćete imati hrabrosti i verovati u svoje sposobnosti.

18. novembar

Zamislite želju dok vas čeka zvezdana magija. Kiša zvezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćete ovog dana uspeti da savladate sve prepreke. Posmatrajte nebo i kada vidite meteor, vizualizujte svoju želju, zatvorite oči i zamislite da se to dešava – ovde i sad.

24. novembar

Merkur će napraviti dugo očekivani prelaz u Strelca. Pod ovim znakom ova planeta se oseća veoma dobro i slobodno. To znači da vas 24. novembra i narednih dana očekuje neverovatan finansijski uspeh. Oni koji su danas kreativni, aktivni i smeli mogu privući novac i energiju izobilja. Ovo je dobar dan za aktivnost, komunikaciju, poslovanje, traženje posla.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.