ŠTA NAM DONOSI MARS U ŠKORPIJI? Pred OVIM ZNAKOVIMA je pravi pakao na ljubavnom polju

Otkrijte u nastavku šta nam donosi Mars u Škorpiji koji će trajati do 13. decembra.

Crno-bele mokasine su najveći ovogodišnji trend u 2023. godini, vraćajući trendove nekih prošlih vremena u velikoj meri.
Shutterstock 

30. novmebra počei je Mars u Škorpiji i trajaće sve do 13. decembra. Astrolozi tvrde da ovo nikako nije dobra kombinacija, jer planeta rata u znaku koji karakterišu intimnost i okrutnost može imati prilično negativan i pobuban uticaj na naš ljubavni život.

Nisu svi jakog srca i avanturističkog duha da bi im kombinacija surovosti i borbe začinila intimu i emotivni odnos.

Ipak, ova tri znaka će najviše osetiti posledice uparenosti Marsa i Škorpije, piše sajt "YourTango".

Ovan

Imate osećaj da biste vi, od svih Ovnova, mogli da shvatite moć Marsa u Škorpiji i okrenete je u svoju korist. Međutim, čini se da ovaj tranzit u vama donosi nestrpljivost i nepotrebnu agresivnost.

Želite, zapravo, da vaš ljubavni život bude uznemiren, srušen - ne zato što želite da se završi, već zato što želite da imate kontrolu. Želite da se emocije razbuktaju jer vas jake emocije i opasnost pokreću napred.

Mars u Škorpiji neće pomoći vašem ljubavnom životu. Neće biti strašnog zavođenja, niti će biti nežnih trenutaka, ni ranjivosti, ni prilike da saznate više o svom partneru. Umesto toga, iskoristićete ovu energiju i "zgaziti" sve. Želite da vaš partner obrati pažnju na vas, a vi ste zaboravili da imate mnogo više da pružite osim nasilnog ponašanja i grubog postupanja.

par se svadja
Youtube 

Rak 

Tokom Marsa u Škorpiji, previše ćete razmišljati o svom ljubavnom životu do te mere da ćete se napasti na veliko razočarenje. Imate na umu da ćete moći da koristite ovu izvanrednu Marsovu energiju u svrhu lečenja i dobra, a ipak, Mars u Škorpiji nema pojma šta to znači.

Spremite se da tugujete, jer ne samo da vaši planovi za ljubav neće ostvariti, već će izazvati tugu i bol. Rakovi ne rade dobro u uslovima Marsa, a kada je Mars u Škorpiji, to je kao "dan suprotnosti" u vašem univerzumu.

Šta hoćeš, ne dobijaš. Ono što ne želiš - dobiješ. Dakle, ako je u planu srećan, pun ljubavi, blažen dan izležavanja sa svojim ljubavnikom, ono što treba da imate na umu jeste da izbacite to sa svog rasporeda, jer danas - to se ne dešava.

devojka pod stresom
Shutterstock 

Ribe 

Nežne, slatke Ribe uvek uvek izvuku deblji kraj. Isplanirali ste da udovoljite svom partneru, spremili romantičnu večeru, aranžirali sto, napravili romantičnu atmosferu i nadate se "srećnom kraju".

Tako dobre namere, ali šteta što će ih osujetiti Mars u Škorpiji, tranzit koji ne sluti dobro onima koji žele "slatkoću" u odnosu. Jedino ako ste raspoloženi za svađu ili izdaju - nećete imati problema da takvo ponašanje manifestujete.

Naime, ovaj dan, 30. oktobar, jednostavno nije pogodan za osobu koja želi miran, romantičan izlazak. Ako se ipak usudite - ponesite oklop. I ne zaboravite svoj gladijatorski štit dok ste negde napolju sa svojim izabranikom jer će Mars u Škorpiji podstaknuti svađe i agresivnije ponašanje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši