Astrolozi otkrivaju koji znakovi nikako ne odgovaraju jedni drgima i koji se međusobno ne podnose.

OVAN

Ovaj znak je vrlo prizeman i najviše ga nervira Riba jer pored njene jake intuicije ništa ne može da se sakrije. Osim toga, Ribe su u svom svetu i kod njih nema pravila, a to uopšte ne paše Ovnu.

BIK

Od svih znakova zodijaka najmanje mu odgovara društvo Ovna. Ovan je nametljiv i eksplozivan i brže dođe do cilja od Bika.

BLIZANCI

Poznati su po tome što su nestrpljivi i loše organizovani pa im najviše smetaju Bikovi koji su strpljivi i smireni, a do cilja dolaze polako i planski.

RAK

Rakovi izbegavaju Blizance jer su previše razumni za njih. Rakovi često drame i ne mogu da razmišljaju razumno jer se vode emocijama.

LAV

Lavove najviše nerviraju Rakovi upravo zbog toga što stalno drame. Zbog Rakova se osećaju manje dominantno iako ih smatraju inferiornijima. Konfuziju im stvaraju njihova nerealna osećanja.

momak i devojka se svadjaju
Shutterstock 

DEVICA

Tvrdoglavoj Devici najmanje odgovara Lav jer želi da je uvek u pravu. Ne sviđa joj se ni njegov odnos prema novcu- ne pazi koliko troši.

VAGA

Vage se užasavaju logičnog načina razmišljanja Device i njene sklonosti planiranja svakog koraka u životu. Vage vole dobro da razmisle o svakoj situaciji, a Devicama to ide na živce jer im mozak brže radi.

ŠKORPIJA

Ovaj znak se ne oseća lagodno u prisustvu Vage koja je vrlo šarmantna i lako ih zaseni. Ako su u istom drušvu, Vaga privlači svu pažnju na sebe, a Škorpija će se osećati ugroženo.

STRELAC

Ljudi rođeni u ovom znaku su bezbrižni i svet oko sebe vide u veselim bojama. Zato im najmanje odgovaraju Škorpije koje vrlo često znaju da se bave mračnim temama koje su prožete misterijom.

JARAC

Jarčevi su „kontrol frikovi“. Upravo zato im smetaju Strelčevi koji su njihova sušta suprotnost – više se oslanjaju na sreću i uvek veruju da će se sve završiti dobro.

VODOLIJA

Vodolije žive u svom svetu, bez previše žurbe i nervoze. Pripadnicima ovog znaka najmanje odgovaraju Jarčevi jer su surovo realni i nisu skloni sanjarenju.

RIBE

Ribe najviše nerviraju Vodolije jer ne vole njihov način razmišljanja i često se svađaju zbog toga. Više neko bilo koji drugi znak, Vodolije ih najviše neviraju jer ne mogu da predvide njihove poteze.