Putovanja, mere predostrožnosti i finansijski problemi teme su koje će obeležiti novembar 2021. godine.

Za tri horoskopska znaka predstojeći period biće posebno nepovoljan kada su finansije u pitanju, ali moraju zadržati hladnu glavu i podsećati sebe da će sve nedaće proći, kolikogod situacija izgledala bezizlazno.

Ovan

Novembar će za Ovnove započeti povoljno, ali sredina meseca doneće im velike novčane probleme. Finansijske probleme pratiće i zdravstveni. Trošite novac mudro i sa najvećom pažnjom i ne gubite vreme na beskorisne stvari.

Kraj meseca donosi olakšanje. Napredovaćete na radnom mestu i ljudi će rado sarađivati sa vama. Ako budete imali dovoljno poverenja u sebe finansijske probleme iz novembra uspećete da prebrodite već u decembru.

Rak

Rođeni u znaku Raka će morati da se nose sa nekoliko prepreka u svojim rutinskim aktivnostima. Ovo će biti izuzetno naporan mesec za njih, a finansijski gubici dramatični.

Ipak, uspeće da održe zdrave porodične odnose i upravo će im harmonija sa partnerom omogućiti da prebrode krizan finansijski period. Uz pravu podršku lakše će ‘preživeti’ bolne troškove.

horoskop, pop art
Shutterstock 

Jarac

Roženi u znaku Jarca će se suočiti s problemima u vezi s plaćanjem i drugim finansijskim pitanjima. Njihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni. Na poslu će ostvarivati prosečne rezultate, iako će davati sve od sebe. Moguće je putovanje, koje će dodatno zakomplikovati finansijsku situaciju.

Veći deo novembra jarčevi će biti tužni i zabrinuti, bez obzira na bezrezervnu podršku koju će dobijati od partnera.