Svako od nas reaguje drugačije kada izađe iz veze, pa nije baš da možemo da generalizujemo stvari, ali astolozi tvrde da su određeni tipovi ponašanja karakteristični za određene horoskopske znakove.

Naravno, sve ovo ne treba shvatati ozbiljno, a u nastavku saznajte kako koji znak reaguje nakon raskida.

Ovan

Raskida iznenadno, a možda bi se odmah i pomirio sa bivšim partnerom. Jako loše reaguje kad njega ostave, to nikako nije prihvatljivo. Ovan nikad ne misli da je problem u njemu. Treba da nauči da nađe kompromis sa partnerom da ne bi došlo do problema. Nije isključeno ni da će vas moliti za oproštaj za tri meseca.

Bik

Menja status na Fejsu u "slobodan" i blokira poruke bivšeg partnera. Daje sve od sebe da zaboravi bivšeg partnera, ali ako posle nekog vremena poželi da se opet vrati toj osobi, bez problema će pozvati. Biku je bitno da je on srećan, zadovoljan i stabilan u vezi, ali se uvek trudi da ne dođe do raskida.

raskid
Shutterstock 

Blizanci

Lako pronađu novog partnera, ne pada mu teško da raskine vezu. Zapravo, oni će insistirati da vi zapravo nikada i niste bili zajedno. Nekad se čini da je njima sve to jako jednostavno, a brane se osmehom i bežanjem u drugu vezu. Blizanci uvek imaju 'rezervu'.

Rak

Njima jako teško pada svaki raskid. U stanju su i da ostanu u lošoj vezi samo da ne menjaju ništa. Ono što im dodatno teško pada je i što su postali najbolji prijatelji sa roditeljem bivšeg partnera.

Lav

Teatralno, kao i što jesu - istog trena izbacuje sve stvari bivšeg partnera kroz prozor. Inače, nikad neće raskinuti uobičajeno, nego će objaviti to svima, smisliti neku situaciju koja će dovesti do raskida i uvek će okriviti drugu osobu za problem.

znakovi nakon raskida
Freepik/master1305 

Devica

Oni lako raskidaju, ali pate u tišini. Nastavljaju dalje, ali se ne libe da okrenu sve prijatelje protiv bivšeg i progoni ga iz grada.

Vaga

Kaže da je gotovo, ali onda shvati da to ipak ne želi. Ne treba da vas iznenadi i ako mole za pomirenje. Međutim, na kraju ipak prevagne njihova neodlučnost.

Škorpija

Prvo buši gume na automobilu, a onda počinje tajno da vreba iz ćoška. Ne podnosi ako neko raskine sa njom, u stanju je da pozove mnogo puta, da pošalje million poruka, da bi shvatila zašto se to desilo.

horoskopski znakovi nakon raskida
Freepik/wayhomestudio 

Strelac

Uvek je kod njega opcija posle raskida veza bez obaveza. Rešenje: predlaže otvorenu vezu.

Jarac

Prihvata šestomesečni posao na nekom udaljenom ostrvu kako bi bio što dalje od bivšeg.

Vodolija

"Voleo bih da ostanemo prijatelji…" njihova je rečenica. Njima je to potpuno normalno. Hladni su kad ostavljaju, a kad njih ostave pokušavaju na svaki način da ostanu u životu partnera, makar kao prijatelj.

horoskopski znakovi nakon raskida
Shutterstock 

Ribe

Krivi vas i sve će uraditi da se osećate loše zbog svega što se dogodilo. Ponašaće se na ulici kao da vas nikad nisu poznavali.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.