Astrolozi tvrde da neki predstavnici Zodijaka mogu da budu toliko surovi da je to ponekada ljudima koji ih okružuju nezamislivo.

Zlobni, osvetoljubivi, svadljivi i željni osvete, takvi umeju da budu kada im neko "stane na žulj" ili kada stvari ne funkcionišu kako su oni zamislili.

Neki horoskopski znakovi u određenim situacija nemaju kočnicu, i kada se njihova mračna strana probudi, postaju veoma nemilosrdni i opasni. Astrolozi tvrde da su tri znaka najveće zloće u Zodijaku.

Rak

Rakovi, naizgled mili i suptilni, zapravo su izuzetno nesigurni, ljubomorni i posesivni i teško onom ko im se zameri.

Iako su poznati kao veliki emotivci, mnogi veruju da su ljudi rođeni u ovom vodenom znaku veoma opasni. I nisu u zabludi - najviše osoba koje su počinile zločine iz strasti rođeni su baš u ovom znaku, a astrolozi kažu da je za sve kriva njihova emotivna i psihička nestablinost, koja je odlika ovog horoskopskog znaka.

Rakovi imaju sklonost ka pasivnoj agresiji i uživaju da muče onog ko im je skrivio, kao najveći sadisti.

ljuta devojka
Freepik/wayhomestudio 

Devica

Za ljude rođene u znaku Device važi pravilo da su obično miroljubivi, idu linijom manjeg otpora i žele da svaki problem reše uz kompromis, bez svađe i vike.

Ali, kada se u ovom merkurovcu probudi mračna sila iz bilo kog razloga, zgaziće vas bez da trepnu! Astrolozi kažu da je ovo naročito tipično za žene Device, a najveći problem jeste to što svoja zlodela sprovode bez ijednog traga, uz pažljivo isplaniranu taktiku, tako da na kraju možda i ne shvatite ko vam je "došao glave.

Škorpija

Strastvene i mistične, Škoprpije spadaju u one znake Zodijaka koji uvek plene pažnju. Ali njihova zloba nije nikakvo iznenađenje, ako se uzme u obzir da su one astrološka deca mračnog Plutona i ratobornog Marsa.

Sav otrov koji Škoprija prikriva žestoko ćete osetiti na koži ako im se nađete na putu ili pokušate da im naškodite. Ovaj znak je malo manje opasan od Raka, ali su prema hladnoći, zlobi i nedostatku osećaja krivice i griže savesti i dalje neprikosnovene.