Kako astrlozi predviđaju, oktobar će biti koliko-toliko podnošljiv mesec koliko toliko, novembar i decembar neće.

Novembar donosi dva pomračenja koja izazivaju intezivnu energiju, haos i nestabilnost. Njihova najveća mana je to što izazivaju ljutnju, poplavu emocija i iscrpljenost.

U decembru će Venera krenuti retrogradno i to će pomalo uguštiti romantiku, ali donosi i finansijske probleme. Moguće su mnoge napetosti, dogodiće se raskidi u već, ali i finansijski krah.

Ribe

Venerin tranzit u znak Strelca, koji kvadrira vaš znak donosi neslogu, stres i osećaj da su stvari stalno "isključive". Očekujte frustracije u sferi ljubavi i novca, posebno od 7. oktobra do 4. novembra. Zatim, od 24. novembra do 12. decembra, Merkur boravi u Strelcu, komplikujući vašu komunikaciju i planove za putovanja. Tokom ovog perioda očekuje nas i pomračenje Sunca. Na samom kraju jeseni Mars u Strelcu ponovo je u kvadratu sa vašim znakom.

Ne očajavajte, ovo je period kada ćete naučiti nešto vredno, a olakšanje vas očekuje i tokom sezone Škorpije (od 23. oktobra do 20. novembra). Svaki izazov koji pređete učiniće da postanete još jači.

devojka pod stresom
Shutterstock 

Devica

Devica, budući da se vaš znak suprotstavlja Ribama, bavićete se mnogim izazovima na romantičnom planu. Vaš ljubavni život i finansijski uspeh verovatno će stagnirati početkom jeseni, ali dobra komunikacija može sve rešiti.

Pomračenje Sunca verovatno će na vas uticati tako što će am pokvariti neke planove i otežati organizaciju, što Devicama može teško pasti. Na sreću, ova energija brzo prolazi. Olakšanje stiže sa vladavinom Jarca.

Vodolija

Tokom sezone Vage (od 22. septembra do 22. oktobra) osećaćete se razdražljiv, ali veće izazove donosi vladavina Škorpije. Kada Venera uđe u Jarca 5. novembra (ostajući tamo do 2022.), vaš ljubavni život će pretrpeti ozbiljan udarac, posebno kada se Venera okrene retrogradno 19. decembra. Ova retrogradnost dovodi u pitanje naše odnose, ponovo se vraćamo bivšim ljubavima, ali pravimo i iste greške kao nekada.

Merkur u Jarcu od 13. decembra donosi nesigurnost i zbunjenost, ali početak 2022. godine biće sjajan.