OVA 4 ZNAKA NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Kriju svoja osećanja, a zbog svoje prirode možda NIKADA ne pronađu SRODNU DUŠU

Da li vi spadate među znakove koji nemaju sreće ljubavi?

Veliki godišnji horoskop otkriva kakva će vam biti 2022. godina.
Shutterstock 

Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše problema u pronalaženju "druge polovine", a mnogi nikada od polovine i ne načine jedno celo. Rau, Lavu. Škorpiji i Strelcu zvezde nisu naklonjene kada je emotivni život u pitanju, prenosi sajt "Luftika".

RAK

Rakovi su poznati po svojoj veoma emotivnoj, osetljivoj i ranjivojk prirodi. Rakovi imaju tendenciju da budu kritični prema svemu. Kada upoznaju nekog posebnog, nekog ko im prija i sa kim bi možda i pokušali nešto, oni se iz predostrožnosti i straha od odbijanja, neuzvraćene ljubavi i slomljenog srca ipak povlače, jer se vode onom starom "bolje sprečiti, nego lečiti".

LAV

Lavovi k'o lavovi, egocentrični, superiorni i nedodirljivi. Dodaćemo i veoma popularni uglavnom, te ne čudi što uvek uživaju u nečijem društvu. Ali, kada je prava ljubav u pitanju, tu se jako loše snalaze zbog visokog mišljenja koje imaju o sebi i u većini slučaja smatraju da ih druga osoba ne zaslužuje, odnosno da nije dostojna njihove superiornosti.

horoskop
Shutterstock 

ŠKORPIJA

Škorpije jako kriju svoja osećanja, a teško im je i da ista iskažu nekome. Zbog svoje rezervisanosti, tihe prirode i "bezosećajnog" stava često gube osobe do kojih im je stalo. Ukoliko žele da se to promeni, moraće da nauč da dele svoja osećanja sa drugima, izjavljuju ljubav ili govore o onome što ih povređuje.

STRELAC

Strelci su jako čudne osobe po prirodi, ali su zbog toga i jedinstveni. Oni vole svoju slobodu i njih veze "guše". Teško se prilagođavaju drugoj osobi i "ograničenjima" koje donosi veza. Teško im pada nedostatak slobode i to je ono što ih često košta osobe koju, možda, i iskreno vole.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši