Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše problema u pronalaženju "druge polovine", a mnogi nikada od polovine i ne načine jedno celo. Rau, Lavu. Škorpiji i Strelcu zvezde nisu naklonjene kada je emotivni život u pitanju, prenosi sajt "Luftika".

RAK

Rakovi su poznati po svojoj veoma emotivnoj, osetljivoj i ranjivojk prirodi. Rakovi imaju tendenciju da budu kritični prema svemu. Kada upoznaju nekog posebnog, nekog ko im prija i sa kim bi možda i pokušali nešto, oni se iz predostrožnosti i straha od odbijanja, neuzvraćene ljubavi i slomljenog srca ipak povlače, jer se vode onom starom "bolje sprečiti, nego lečiti".

LAV

Lavovi k'o lavovi, egocentrični, superiorni i nedodirljivi. Dodaćemo i veoma popularni uglavnom, te ne čudi što uvek uživaju u nečijem društvu. Ali, kada je prava ljubav u pitanju, tu se jako loše snalaze zbog visokog mišljenja koje imaju o sebi i u većini slučaja smatraju da ih druga osoba ne zaslužuje, odnosno da nije dostojna njihove superiornosti.

horoskop
Shutterstock 

ŠKORPIJA

Škorpije jako kriju svoja osećanja, a teško im je i da ista iskažu nekome. Zbog svoje rezervisanosti, tihe prirode i "bezosećajnog" stava često gube osobe do kojih im je stalo. Ukoliko žele da se to promeni, moraće da nauč da dele svoja osećanja sa drugima, izjavljuju ljubav ili govore o onome što ih povređuje.

STRELAC

Strelci su jako čudne osobe po prirodi, ali su zbog toga i jedinstveni. Oni vole svoju slobodu i njih veze "guše". Teško se prilagođavaju drugoj osobi i "ograničenjima" koje donosi veza. Teško im pada nedostatak slobode i to je ono što ih često košta osobe koju, možda, i iskreno vole.