Pojedini znaci Zodijaka se jednostavno ne mogu odupreti nervozi! Astrolozi tvrde da su tri znaka Zodijaka najnervoznija, a o kome je reč, otkrijte u nastavku...

1. BLIZANCI

Bliznaci, kažu zvezde, imaju jednu od najnervoznijih energija koju je moguće videti kod horoskopskih znakova. Ne samo da su sve vreme nervozni, napeti i zabrinuti nego su i neverovatno neodlučni.

Blizanci teško donose odluke kojima su potpuno zaovoljni i često ih možemo videti kako razmišljaju o prednostima i nedostacima svega, te kako sve dovode u pitanje.

Zbog činjenice da se stalno bore sa gomilom misli u svojoj glavi, teško im je da se odupru nervozi.

2. DEVICA

Razlog nervozne energije kod devica je činjenica da su zabrinute sve vreme. Kada se ne brinu o stvarima u sopstvenom životu, oni se prebace na brigu o stvarima koje se događaju njihovoj porodici i prijateljima.

Žele da budu osoba koja je uvek tu u slučaju da je potrebna nekoj od bliskih osoba, iako to nije realno i izvodljivo uvek. Stalna zabrinutost za druge sa sobom nosi velike količine nervoze.

svadja, nervoza
Freepik/yanalya 

3. RIBE

Ribe su često nervozne jer su zarobljene između dve strane svoje ličnosti. Sa jedne strane jako su uplašene zbog raznih stvari,a s druge strane, previše veruju ljudima.

Uverene su da će im, kad im je teško da se smire, drugi pomoći, ali život ne funkcioniše uvek na taj način. Preopterećenost očekivanjima i emocijama sa sobom na kraju donosi i velike količine nervoze.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.