4. novembra na snagu je stupip mlad Mesec u znak Škorpije, a to će za tri znaka Zodijaka doneti prilično velike i korenite promene.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec ulazi u vaš znak, a različiti astro aspekti čini da se osećate iscrpljeno, a vaše emocije su dublje nego inače. U ovom periodu mogli biste da dođete do neočekivanih saznanja i informacija koje vas teraju da okončate ili promenite neku značajnu vezu, partnerstvo, životnu situaciju ili čak i način razmišljanja koji vas koče da postignete ono što želite.

Iako bilo kakav kraj zvuči strašno i stresno, ovaj događaj doneće vam emocionalni i lični rast kome očajnički težite.

devojka pod stresom
Shutterstock 

VODOLIJA

Ovaj period doneće vam napetost i rastrzanost između tačke na kojoj se u životu nalazite i na kojoj zapravo želite da budete. Moguće je da ćete dobiti važnu ponudu za posao, ali u trenutku koji vam nikako ne odgovara ili ćete se suočiti sa nizom obaveza za koje nemate vremena ni snage.

Ovo je turbulentan period pun izazova, posebno profesionalne prirode. Potrudite se da ponešto naučite iz svega što vam se dešava i razmislite o budućim ciljevima.

LAV

Iako uglavnom pucate od samopouzdanja, mlad Mesec će vas verovatno naterati da se povučete. Takođe, na videlo će izaći neke porodične tajne i problemi. To bi moglo da dovete do trzavica između članova vaše porodice ili bi mogle ponovo da ožive neke stare, porodične rane.

Bilo kako bilo, moguće je da ćete se osećati osetljivo i da ćete proći kroz teške emocije. Baš zato, budite nežni prema sebi u ovim danima i ugađajte sebi kako bi mogli da kreirate okruženje puno ljubavi za sebe i sve druge.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.