Za pojedine znakove novembar će biti mesec velike sreće kada je reč o finansijama. Poznati engleski astrolog Mark Vilijam otkrio je koji znakovi mogu da očekuju sreću s novcem.

Pogledajte u nastavku koji znakovi će tokom novembra ostvariti veliki novčani dobitak...

OVAN

Sve što ste do sada planirali i na čemu ste vredno radili počinje da se ostavruje. Vreme je da uberete plodove mukotrpnog rada. Novembar će za vas biti pun pozitivnih iznenađenja i novčanih priliva. Zvezde su vam naklonjene ovog meseca. Uživajte!

RAK

Rakovi su strpljivo čekali i radili tokom cele godine i sada je vreme da uživaju. U novembru ćete uspeti da naplatite poslove koje ste ranije radili. Svi dugovi će biti isplaćeni pa konačno možete da odahnete.

Poslovne ponude će stizati sa svih strana, a vi ne budite brzopleti. Dobro razmislite o svemu pa tek onda odlučite u kom pravcu ćete razvijati karijeru. Ukoliko donesete pravu odluku, u novembru nećete znati šta ćete sa novcem.

devojka s novcem
Shutterstock 

DEVICA

Nećete morati puno da se trudite a novac će biti u vašim rukama. Novembar je odličan mesec za igranje igara na sreću. Bićete srećne ruke, sve što započnete za čaš će postići veliki upseh. Ukoliko ste razmišljali o pokretanju sopstvenog biznisa, sada je pravi trenutak.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite umetnošću ili poslovima koji su vezani za IT sektor tokom ovog meseca imaćete puno razloga za smeh. Pred vama je period pun prilika za napredovanje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.