Prema astrološkim predviđanjima za 2022., četiri znaka Zodijaka će imati najviše sreće naredne godine, piše Knowinsiders.com.

Oni će pronaći ljubav, sreću i uspeh u različitim aspektima svog života. Neki horoskopski znaci će doživeti uspon u karijeri, a neke će pratiti dobro zdravlje i blagostanje, a da li ste i vi među njima, otkrijte u nastavku...

Vaga

U 2022. godini, horoskopski znak koji će imati najviše ljubavi, sreće i uspeha biće Vaga. Naredna godina će biti neverovatna godina za Vage. Dobiće mnogo novih prilika i ostvarićete veliki napredak u skoro svakom aspektu života.

Većina će slediti svoje snove i osećaće se samopouzdano da pokreće nove inicijative. Važne promene u životu će Vagama pomoći da brže rastu. Dobićete bogatstvo i steći nove mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Znakovi kojima će 2022 biti uspešna
Shutterstock 

Lav

Mnoge zlatne prilike će se pojaviti pred Lavovima ove godine i sve ćete ih ikoristiti. Zato Lav treba da se spremi za veoma zauzetu godinu orijentisanu na akciju. Srećne zvezde sijaju za vas, pa nemojte oklevati da se odvažite na “skok vere” kad god je to potrebno.

Ali pazite, nemojte praviti kompromise u svom poslu samo zato što ste jedan od srećnih horoskopskih znakova ove 2022. godine. Vaša dostignuća će biti direktno proporcionalna količini truda koji uložite.

Blizanci

Naredne godine ostvarujete svoje snove jedan za drugim. Dakle, ako imate niz ciljeva, počnite da radite na njima od samog početka godine. Bilo da je vaš san da studirate u inostranstvu, zaprosite partnera ili zaradite unapređenje na poslu – ova srećna godina će vam pomoći da to postignete.

Godina za nama vas je beskrajno frustrirala, ali sve lekcije koje ste naučili na tom putu sigurno će vam dobro doći.

Bik

Predstojeća godina će za vas biti sjajan početak. Dakle, možda treba da planirate svoje aktivnosti u skladu sa tim. Ukoliko imate neke važne odluke koje treba da donesete, trebalo bi da ih donesete početkom godine. Ako želite da zaprosite partnera ili da se uselite u nov stan, najbolje je da to učinite tokom prvih nekoliko meseci Nove 2022. To će vam omogućiti da svi vaši poduhvati budu uspešni. 

Nećete imati osećaj da ste srećni na početku godine, ali nemojte se osećati obeshrabreno. Vaše vreme će doći. Obično se ljudi plaše iznenadnih odluka, što je u vašem slučaju potpuno pogrešno. Budite srećni zbog iznenadnih promena i očekujte ih sa velikim osmehom na licu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.