Godina 2022. će biti veoma uspešna za četiri horoskopska znaka. Pred njima je povoljan period i sjajne prilike na poslovnom polju za ostvarivanje ciljeva.

Astrolozi tvrde da je 2022. godina idealna u smislu njihovog profesionalnog života.

Pročitajte u nastavku i saznajte da li je vaš horoskopski znak na listi onih koji će naredne godine imati uspeha...

VAGA

U 2022. godini možete se nadati najboljem u svom poslu, jer će do 5. oktobra, Jupiter biti u vašem 6. polju, nudeći vam priznanje, poboljšanje uslova, ali i uspeh, bez mnogo truda. Ako do sada ne radite, možda ćete pronaći posao koji će vam, pored dobre plate ili druge zarade, ponuditi i zadovoljstvo da radite nešto u čemu uživate. Zatim će se preseliti u vašu 7. kuću, donoseći vam profitabilnu saradnju.

Određene znake Zodijaka čeka uspeh na poslovnom polju u narednoj godini.
Shutterstock 

STRELAC

Imate inspiracije i ambiciozne planove koji će, kao što sve pokazuje biti realizovani do 5. oktobra, pošto će Jupiter biti u Ribama u vašoj 10. kući, pružajući vam sredstva i ljude koji vam u poslu mogu pomoći. Dok se otvarate i isprobavate nove stvari ili metode, uspeh u vašem poslu je zagarantovan, ali i velikodušna nagrada za ono što ste postigli.

ŠKORPIJA

Sa Jupitetom u vašem 6. polju, od 10. maja pa nadalje, ne samo da će vam se poboljšati uslovi rada ili odnosi koje imate sa kolegama ili zaposlenima, već ćete i preuzeti vodeću ulogu koju ste oduvek želeli, da pređete u drugu poziciju koja vam najviše odgovara, dobijete unapređenje ili bonus. Ako ne radite, verovatno ćete pronaći posao koji tražite već dugo.

RAK

Za vas će dobre stvari početi od 10. maja, sa Jupiterom u Ovnu u vašem 10. poljem, tako da možete očekivati izuzetno uspešnu godinu. Ove godine će biti povoljnih promena, ali i poznanstava sa ljudima koji će vas približiti na korak do ostvarenja vaših ciljeva. U stvari, moguće je napraviti promenu u karijeri ili steći reputaciju, višu poziciju i samim tim više novca.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.